Νέα Σελήνη Μαρτίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

01.03.2022
Νέα Σελήνη Μαρτίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Η νέα σελήνη του Μαρτίου θα σταθμεύσει στους ευαίσθητους και υπερφυσικούς Ιχθείς στις 2 Μαρτίου. Επειδή το ζώδιο του νερού ολοκληρώνει κάθε ζωδιακό κύκλο, η νέα σελήνη θα σε βοηθήσει να παραδοθείς στα συναισθήματά σου και να εγκαταλείψεις αυτό που δεν εξυπηρετεί πλέον τον πνευματικό σου σκοπό. Ωστόσο υπάρχουν 3 ζώδια που θα περάσουν όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτήν την ημέρα.

Ταύρος

Ταύρε, αυτή η νέα σελήνη μετακινείται στον τομέα των φιλιών σου, γι' αυτό σχεδίασε να καθίσεις και να χαλαρώσεις ενώ προσελκύεις κόσμο γύρω σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επαναφορτιστείς και να αναλογιστείς τις ανάγκες σου σε μια φιλία, ειδικά για τη συναισθηματική δουλειά που καταβάλλεις σε αυτές.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων φίλων για κάποιους, ενώ για άλλους μπορεί να είναι η δικτύωση νέων επαγγελματικών στόχων. Πού θέλεις να ανήκεις; Ποιος μοιράζεται παρόμοιους στόχους ή αξίες με εσένα; Αυτή είναι η ώρα να αναλογιστείς αυτά τα ερωτήματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ως ζώδιο του νερού, η σκέψη να αντιμετωπίσεις τα βαθιά σου συναισθήματα κάτω από το φεγγάρι των Ιχθύων δεν σε τρομάζει πολύ. Ωστόσο, επειδή το φεγγάρι μπαίνει στον Οίκο της ευχαρίστησής σου, μπορείς να το περάσεις χαλαρά με αυτό. Άφησε τα συναισθήματά σου να καθοδηγήσουν την τέχνη σου.

Δεδομένου ότι είσαι τόσο συντονισμένη με τα συναισθήματά σου, μπορεί να αισθανθείς μια διαισθητική δύναμη στην προσπάθεια σου να δεις κάτι σημαντικό που πρέπει να αναγνωρίσεις. Εάν είσαι με κάποιον ξεχωριστό, θα μπορούσε να ανάψει τις φωτιές στην καρδιά σου και να σε πάει σε άλλο επίπεδο.

Αιγόκερως

Αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με το να απελευθερώσεις τις αναστολές σου και να επιτρέψεις στον εαυτό σου να σκέφτεται και να μιλά με έναν μη παραδοσιακό τρόπο. Ο Οίκος της επικοινωνίας σου, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτή τη στιγμή, οπότε μη φοβάσαι να ακολουθήσεις το παράδειγμα των Ιχθύων, ακόμα κι αν τα πράγματα γίνουν πολύ υπερφυσικά για την άνεσή σου.

Περιόρισες τη φαντασία σου; Αποκλείεσαι από το να εκφράσεις τις αληθινές σου σκέψεις; Αφιέρωσε λίγο χρόνο σε αυτή τη νέα σελήνη, καταγράφοντας τα βαθύτερα συναισθήματά σου ή εμπιστευόμενη έναν φίλο. Το να τα εκφράσεις ανοιχτά όλα, θα σου επιτρέψει να προσελκύσεις περισσότερες ευλογίες στη ζωή σου.