Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη του Μαρτίου

02.03.2022
Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από τη νέα Σελήνη του Μαρτίου
Η νέα Σελήνη του Μαρτίου έρχεται στις 2 Μαρτίου στους εξαιρετικά διαισθητικούς Ιχθείς. Δεδομένου ότι η εποχή των Ιχθύων σηματοδοτεί το τέλος του ζωδιακού κύκλου, αυτή είναι η τελευταία νέα Σελήνη μέχρι την εποχή του Κριού και θα επηρέασει περισσότερο τα 4 παρακάτω ζώδια.

Δίδυμοι

Διδυμάκι, αυτή η νέα Σελήνη μετακινείται στην πιο δημόσια περιοχή του χάρτη σου, επομένως νιώθεις επιπλέον εκτεθειμένη και ευάλωτη καθώς δεν είναι ένα άνετο μέρος για ένα αναλυτικό ζώδιο του αέρα. Αυτή τη στιγμή, η ενέργεια των Ιχθύων σε ωθεί να συμφιλιώσεις την εικόνα σου με τις βαθύτερες και πιο άγριες επιθυμίες σου στην καριέρα σου. Είναι μια καλή στιγμή να αναλογιστείς τη ζωή σου στη δουλειά και να δημιουργήσεις ένα σχέδιο για να προχωρήσεις την επαγγελματική σου καριέρα.

Παρθένος

Είσαι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές στις σχέσεις σου, Παρθένε; Είτε είσαι έτοιμη είτε όχι, η ενέργεια των Ιχθύων διασφαλίζει ότι το κοινωνικό σου δίκτυο είναι στην πρώτη γραμμή, οπότε, είτε επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο είτε βρίσκεις νέο έρωτα, αυτή η συναισθηματική νέα Σελήνη, σου ζητά να δείξεις ανοιχτά τι αισθάνεσαι και να αποδεχθείς τις πιθανότητες κάθε είδους καινούργιας αγάπης.

Τοξότης

Εάν νιώθεις άνετη κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων, Τοξοτίνα, η νέα Σελήνη θα σε κάνει πιο συναισθηματική στην περιοχή του σπιτιού και της καταγωγής σου. Μπορεί να διαμορφώνεις μια νέα ιδέα για την οικογένεια ή να ψάχνεις για ένα νέο σπίτι, μεταφορικά ή κυριολεκτικά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φέρνεις ανανέωση στον οικιακό σου κόσμο, επομένως ίσως χρειαστεί να αποθηκεύσεις μερικά κουτιά με χαρτομάντιλα πριν ψάξεις στα παλιά οικογενειακά λευκώματα.

Ιχθείς

Ιχθύ, αυτή η νέα Σελήνη σε φέρνει πίσω στη γη, ωθώντας σε να συνδεθείς με τον εαυτό σου σε γήινο επίπεδο και όχι στον συνηθισμένο ασφαλή χώρο σου στα σύννεφα. Ίσως είναι καλή ιδέα να πάρεις μια μέρα άδεια από τους ψυχαναγκασμούς των γύρω σου και να επικεντρωθείς στο να ανακαλύψεις τον πραγματικό σου εαυτό. Μπορεί να θέλεις να εξασκηθείς στον διαλογισμό για να καταλάβεις τις υποκείμενες ανάγκες σου.

Νέα Σελήνη Μαρτίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο