Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο χαλαρά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

14.02.2022
Τα 3 ζώδια που θα περάσουν πιο χαλαρά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Η αστρολογία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου 2022 είναι αισιόδοξη, αλλά έρχεται στο χείλος μιας ισχυρής πανσελήνου που θα φέρει τα συναισθήματά μας σε κορύφωση. Αν και αυτό μπορεί να είναι έντονο για μερικές από εμάς, για άλλες δεν χρειάζεται να είναι μια ταραχώδης περίοδος, ειδικά αν ανήκουν σε ένα από τα ζώδια που θα περάσουν πιο χαλαρά την Ημέρα των ερωτευμένων και την πανσέληνο του Φεβρουαρίου.

Δίδυμοι

Το παθιασμένο φεγγάρι στον Λέοντα φωτίζει την επιθυμία σου για περισσότερες κοινωνικές σχέσεις, Διδυμάκι, οπότε είναι μια υπέροχη μέρα για να επικοινωνήσεις με τους φίλους σου με μερικά γλυκά και συναισθηματικά μηνύματα για τον Άγιο Βαλεντίνο ή να συναντηθείς μαζί τους για ένα ποτό για κουβεντούλα σχετική με δράματα αγάπης και σχέσεων του παρελθόντος. Εάν είσαι σε σχέση, αυτή θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να συνδεθείς πιο στενά με τον αγαπημένο σου.

Ζυγός

Η υπέροχη Αφροδίτη είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου, Ζυγέ, επομένως η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σχεδόν πάντα είναι μια ρομαντική υπόθεση για σένα. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσεις ότι φέτος σε ενδιαφέρει περισσότερο είτε να χαλαρώσεις είτε να περάσεις χρόνο με την παρέα σου. Το φεγγάρι θα φωτίσει το πιο προσανατολισμένο στη φιλία μέρος του χάρτη σου, εστιάζοντας στον κοινωνικό σου κύκλο και θα σε εμπνεύσει να συνδεθείς πιο βαθιά με το περιβάλλον σου.

Τοξότης

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν πρέπει να σου φέρει κανένα συμπαντικό δράμα, Τοξοτίνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι βαρετή! Λίγο πριν την πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα, φωτίζεται η επιθυμία σου για περιπέτεια και γνώση, έτσι μπορεί να βρείς τον εαυτό σου να αναζητά νέες εμπειρίες ή διαφωτιστικές συζητήσεις. Εάν σχεδιάζεις ένα ραντεβού για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, δοκίμασε να πας κάπου που δεν έχεις πάει ποτέ και να μείνεις μακριά από τα μέρη που πας συνήθως. Εάν είσαι μόνη σου, είναι μια καλή στιγμή για να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να ασχοληθείς με τη λουσάτη πλευρά σου.