Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

15.02.2022
Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Ετοιμάσου να κάνεις μια βόλτα στην άγρια πλευρά γιατί η πανσέληνος του Φεβρουαρίου του 2022 μεταβαίνει στο δημιουργικό ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα και αυτή η φάση της Σελήνης έχει να κάνει με την αναζήτηση της ευχαρίστησης. Η πανσέληνος της 16ης Φεβρουαρίου, προσκαλεί όλους να εξερευνήσουν τις προσωπικές τους επιθυμίες και να διοχετεύσουν τον εσωτερικό τους καλλιτέχνη. Ονομάζεται επίσης το φεγγάρι του χιονιού και προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για ένα διάλειμμα από τη σκληρή δουλειά που έκανες κατά τη διάρκεια της εποχής του Υδροχόου και δίνει μια ευκαιρία για λίγη ανάλαφρη διασκέδαση. Και αν ανήκεις σε ένα από τα 3 τυχερά ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από την πανσέληνο του Φεβρουαρίου του 2022, τότε θα αξιοποιήσεις καλύτερα την ενέργεια του Λέοντα.

Παρθένος

Ώρα για ξεκούραση, Παρθένε και μην είσαι φειδωλή στο ημερολόγιο των ονείρων σου! Η ενέργεια του Λέοντα πυροδοτεί τον Οίκο του υποσυνείδητου σου, γι' αυτό είναι καλή ιδέα να συγκεντρωθείς και να αναλογιστείς τα πάθη σου στη ζωή και το αν υπηρετούν τον πνευματικό σου εαυτό.

Είναι σημαντικό για αυτό το ζώδιο της γης να κάνει ένα διάλειμμα και να ξεκουράζεται κάθε τόσο, πράγμα που σημαίνει ότι ο Παρθένος θα επιλέξει να φορτίσει τις μπαταρίες του κατά τη διάρκεια της πανσελήνου. Αυτό θα τον βοηθήσει να διατηρήσει την ενέργειά του.

Τοξότης

Αυτή η πανσέληνος σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου, Τοξότη, επειδή μετακομίζει στον Οίκο της φιλοσοφίας σου. Εκμεταλλεύσου αυτήν την πανσέληνο για να προκαλέσεις τον εαυτό σου, να εξερευνήσεις νέες σχολές σκέψης και να κολλήσεις με ένα βιβλίο.

Ο Τοξότης, ως ζώδιο της φωτιάς, είναι πιο δραστήριος από το συνηθισμένο, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχει τη διάθεση να κάνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις με αυτούς που τον ενδιαφέρουν και να τους κατανοήσει σε βαθύτερο επίπεδο.

Ιχθείς

Τι σου βάζει φωτιά στην ψυχή, Ιχθύ; Αυτή η πανσέληνος πυροδοτεί τον Οίκο της ρουτίνας σου, έτσι σου δίνεται μια ελαφρή ώθηση για να εφαρμόσεις απλές απολαύσεις στην καθημερινότητά σου. Είναι εντάξει να ξεφύγεις από το κανονικό σου πρόγραμμα καθώς μπορείς ακόμη να παραμείνεις παραγωγική και επίσης να προσθέσεις λίγο αλατοπίπερο στην καθημερινή ιεροτελεστία σου.

Η δέσμευση σε μια καθημερινή πρακτική θα βοηθήσει τους Ιχθείς να δημιουργήσουν μια ρουτίνα. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για αυτό το ζώδιο του νερού γιατί τείνει να παρασύρεται από τους άλλους.