Ο Φεβρουάριος ξεκινά με νέα Σελήνη και θα επηρεάσει αυτά τα 3 ζώδια

30.01.2022
Ο Φεβρουάριος ξεκινά με νέα Σελήνη και θα επηρεάσει αυτά τα 3 ζώδια
Τα πράγματα εξελίσσονται καθώς πηγαίνουμε προς τις τελευταίες ημέρες του ανάδρομου Ερμή και αυτό που μας δίνει μια τελευταία ώθηση προς τη γραμμή τερματισμού, είναι η νέα σελήνη της 1ης Φεβρουαρίου. Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα ξεκινά με μια νέα Σελήνη, ένα σπάνιο μαύρο φεγγάρι, το οποίο έρχεται στο εκκεντρικό ζώδιο του Υδροχόου, προαναγγέλλοντας φρέσκα και καινοτόμα vibes που θα επηρεάσουν περισσότερο τα 3 παρακάτω ζώδια.

Ταύρος

Η αλλαγή στη φιλοσοφία και τις προσωπικές πεποιθήσεις στις οποίες στοχεύει η νέα σελήνη του Υδροχόου, μπορεί να φανεί άβολη για εσένα, Ταύρε. Είσαι ένα πλάσμα της συνήθειας που ζει για να εξυπηρετεί την άνεσή του, επομένως μπορεί να δυσκολευτείς όταν πρόκειται να τροποποιήσεις την κοσμοθεωρία σου.

Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσθετη αποσταθεροποιητική επιρροή του Ουρανού, στο ζώδιο του Ταύρου που συμβαίνει τώρα, μπορεί να αισθανθείς ότι απομακρύνεσαι από τη ζώνη άνεσής σου. Φρόντισε να παραμείνεις συγκεντρωμένη και ήρεμη, αλλά επίσης θα ήταν χρήσιμο να ανοιχτείς για να αλλάξεις λίγο και να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς.

Λέων

Ο αγώνας για να συμφιλιώσεις την αγάπη σου για τα φώτα της δημοσιότητας και την απαίτηση του Υδροχόου να στρέψεις την προσοχή σου στους άλλους, είναι πραγματικός κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα, καθώς αυτή η σεληνιακή φάση πυροδοτεί τον Οίκο των συνεργασιών σου και το να μοιράζεσαι τα φώτα της δημοσιότητας είναι κάτι που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις αυτή τη στιγμή.

Αντί να επικεντρωθούν σε αυτό το συναίσθημα της παραμέλησης, θα ήταν καλή ιδέα για τους Λέοντες να βρουν τρόπους να μοιραστούν την προσωπική τους πρωτοτυπία και δημιουργικότητα με την ομάδα, αλλά και να αφήσουν τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Η αποδοχή της ιδέας ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσα μέρη της κοινότητας ή της κοινωνίας, είναι το μάθημα στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούν οι Λέοντες σε αυτήν την επερχόμενη νέα σελήνη.

Σκορπιός

Υπάρχει τριβή στον αέρα, Σκορπιέ και θα το νιώσεις ειδικά καθώς σχετίζεται με θέματα του σπιτιού σου. Αυτή η νέα σελήνη επικεντρώνεται γύρω από τη συλλογικότητα, επομένως το να ζορίζεσαι με την ανάγκη σου για οικειότητα, μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με τον στόχο του Υδροχόου για την ευρύτερη εικόνα.

Η συμβουλή είναι να χαλαρώσεις και να προχωρήσεις αργά. Δεν είναι απαραίτητο να γίνεις ερημίτης, αλλά μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο να εξετάσεις προσεκτικά εάν αυτή η κοινωνική δραστηριότητα είναι κάτι που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή. Αν είναι, τότε βρες μια δικαιολογία για να μην εμπλακείς και μην νιώθεις άσχημα για αυτό.