Ποια θα είναι η πιο ευνοϊκή μέρα του 2022 για την καριέρα σου, σύμφωνα με το ζώδιο σου

29.01.2022
Ποια θα είναι η πιο ευνοϊκή μέρα του 2022 για την καριέρα σου, σύμφωνα με το ζώδιο σου
Κάθε νέα χρονιά κρύβει καινούργια πράγματα και το να γνωρίζεις ποιες μέρες του 2022 είναι οι πιο ευνοϊκές για την καριέρα σου με βάση το ζώδιό σου, μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις στις επαγγελματικές σου προσπάθειες.

Κριός

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 9 Οκτωβρίου 2022

Με τον Δία στο ζώδιό σου από τις 10 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου, ανοίγεις μονοπάτια με επιταχυνόμενους ρυθμούς! Οι προσπάθειές σου θα μπορούσαν να φέρουν μια επική νίκη στην πανσέληνο της 9ης Οκτωβρίου στο ζώδιο σου, Κριέ.

Ταύρος

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 8 Νοεμβρίου 2022

Με τον Βόρειο Δεσμό που καθοδηγείται από το πεπρωμένο, να έχει εγκατασταθεί στον Ταύρο από στις 18 Ιανουαρίου, οι Ταύροι θα ευλογηθούν επαγγελματικά με 18 γοητευτικούς μήνες! Το 2022, η πανσέληνος της 8ης Νοεμβρίου — επίσης μια ισχυρή έκλειψη Σελήνης — θα φέρει τα ταλέντα σου στο προσκήνιο, είτε είσαι έτοιμη είτε όχι!

Δίδυμοι

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 28 Σεπτεμβρίου 2022

Ο ‘Αρης βρίσκεται σε μια εκτεταμένη περιοδεία μέσω των Διδύμων, από τις 20 Αυγούστου 2022 έως τις 25 Μαρτίου 2023. Αν και δεν θα είναι όλα καλά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου σε μια επαγγελματική ευκαιρία στις 28 Σεπτεμβρίου, όταν ο Άρης θα βρεθει σε τριγωνική όψη με τον αριστοτεχνικό Κρόνο.

Καρκίνος

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 28 Ιουνίου 2022

Ο τυχερός Δίας ταξιδεύει στα ύψη στη ζώνη της καριέρας σου από τις 10 Μαΐου έως τις 28 Οκτωβρίου, κάνοντας την πρώτη του επίσκεψη εκεί από το 2011. Σημείωσε την ημερομηνία της 28ης Ιουνίου, όταν η μοναδική νέα σελήνη του έτους στον Καρκίνο, σε βοηθά να αποκτήσεις σοβαρή σύνδεση με έναν από τους φιλόδοξους στόχους σου.

Λέων

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 16 Φεβρουαρίου 2022

Η μοναδική πανσέληνος του έτους στον Λέοντα δεν θα σε βοηθήσει μόνο να αποκομίσεις ανταμοιβές, αλλά επειδή ευθυγραμμίζει τον Βόρειο και τον Νότιο Δεσμό, θα σε ωθήσει να ρισκάρεις για κάτι που δεν ταιριάζει με τη ζώνη άνεσής σου. Η Αφροδίτη και ο Άρης συναντιούνται στην επενδυτική σου ζώνη την ίδια μέρα, φέρνοντας μια υπόσχεση οικονομικών κερδών.

Παρθένος

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 22 Αυγούστου 2022

Η εποχή της Παρθένου ξεκινά καθώς ο ήλιος ακτινοβολεί στο ζώδιό σου για ένα μήνα, αρχής γενομένης από τις 22 Αυγούστου. Αν και αυτό είναι πάντα ένα φωτεινό σημείο της χρονιάς σου, η 22η του μήνα είναι ιδιαίτερα τυχερή, καθώς ο κυβερνήτης σου, ο έξυπνος Ερμής βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σου — και σχηματίζει τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα εκείνη την ημέρα.

Ζυγός

Η πιο ευνοϊκή τυχερή μέρα: 16 Απριλίου 2022

Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου στο ζώδιο σου σε κάνει το αστέρι του ζωδιακού κύκλου, αλλά αυτή έρχεται με επιπλέον βάρος! Ένα τρίγωνο από τον αξιόπιστο Κρόνο στον Υδροχόο, σε τοποθετεί σε μια ηγετική θέση και με επιρροή.

Σκορπιός

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 16 Μαΐου 2022

Μεγάλη μαγεία έρχεται με την πανσέληνο στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου, αλλά επειδή είναι επίσης μια έκλειψη Σελήνης, θα μπορούσε να φέρει εκπλήξεις. Ευτυχώς για εσένα, ο Άρης και ο ονειροπόλος Ποσειδώνας, προσφέρουν υποστήριξη.

Τοξότης

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 5 Μαρτίου 2022

Μια φορά το χρόνο, ο λαμπερός Ήλιος συνεργάζεται με τον κυβερνήτη σου, τον γενναιόδωρο Δία σε μια σύνοδο που ονομάζεται «Η Ημέρα των Θαυμάτων». Η φετινή σύνοδος πραγματοποιείται στους Ιχθείς και σε βοηθά να καθιερωθείς ως μια σταθερή δύναμη στον τομέα σου.

Αιγόκερως

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 13 Ιουλίου 2022

Είσαι στα καλύτερα σου κατά την πανσέληνο εκείνης της ημέρας στον Αιγόκερω και θα λάβεις μια ώθηση κοσμικής υποστήριξης από τον σεληνιακό Βόρειο Δεσμό στον Ταύρο.

Υδροχόος

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 6 Μαρτίου 2022

Οι κοσμικοί συγκυβερνήτες σου Αφροδίτη και Άρης ενώνονται στον Υδροχόο στις 6 Μαρτίου. Αυτό όχι μόνο δίνει στους στόχους σου σημαντική ώθηση, αλλά θα έχεις και τη γοητεία που χρειάζεται για να πείσεις τους ανθρώπους για το όραμά σου.

Ιχθείς

Η πιο ευνοϊκή ημέρα: 12 Απριλίου 2022

Μια σπάνια ευλογία! Η 12η Απριλίου είναι η ημέρα σου για να κάνεις μαγικά καθώς οι κοσμικοί σου συγκυβερνήτες, ο Δίας και ο Ποσειδώνας ενώνονται στην ίδια μοίρα των Ιχθύων και είναι η πρώτη τους σύνοδος στο ζώδιό σου από το 1865.