Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου

27.01.2022
Αυτό είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου
Μπορεί να έχεις μια εικόνα κάποιας που ακολουθεί κανόνες και δεν κάνει ποτέ τίποτα εκτός γραμμής, αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν στοιχεία του χαρακτήρα σου που είναι περισσότερο ή λιγότερο επικίνδυνα. Και η αστρολογία μας δίνει μια ιδέα σχετικά με το κομμάτι όπου εστιάζεται το στοιχείο αυτό σε κάθε ζώδιο. Ας δούμε παρακάτω ποιο είναι το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό του κάθε ζωδίου:

Κριός

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για τους Κριούς είναι οι απροσδόκητες συναισθηματικές εκρήξεις και η παρορμητικότητά τους. Όταν θυμώνουν ξεσπούν και μερικές φορές δεν είναι μόνο τα λόγια τους που πληγώνουν τους ανθρώπους, αλλά οι πράξεις τους.

Ταύρος

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για τους Ταύρους είναι το πείσμα τους. Αν αποφασίσουν για κάτι, είναι δύσκολο να τους κάνεις να το αλλάξουν ή να συμβιβαστούν, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούν να έρθουν σε τρομερές διαμάχες και τσακωμούς με ανθρώπους.

Δίδυμοι

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό των Διδύμων είναι ότι είναι αναξιόπιστοι και ανοργάνωτοι. Μπορούν να χάσουν το αγαπημένο σου κολιέ όταν το δανειστούν. Μπορεί, επίσης, να είναι ρίσκο να ξεκινήσεις μια τηλεφωνική συζήτηση με έναν Δίδυμο όταν δεν έχεις χρόνο, επειδή δεν θα το κλείσει παρά μόνον αν πει αυτά που θέλει να πει.

Καρκίνος

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για έναν Καρκίνο είναι οι εναλλαγές της διάθεσής του. Αν έχει έστω και την παραμικρή ιδέα ότι τον έχεις αψηφήσει ή ότι δεν σεβάστηκες τα συναισθήματά του, θα σε κόψει από τη ζωή του τόσο γρήγορα που ούτε καν θα το καταλάβεις.

Λέων

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για τον Λέοντα είναι η παθητική-επιθετικότητά του. Φαίνεται να είναι δυνατός και γενναίος τις περισσότερες φορές, αλλά υπάρχει μια πλευρά του που είναι ανασφαλής, απαιτητική και μοναχική. Θέλει προσοχή και θα χειραγωγήσει τους άλλους για να την αποκτήσει.

Παρθένος

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για τους Παρθένους είναι η νοοτροπία ότι ελέγχουν τα πάντα. Όταν υποπτεύεσαι έναν Παρθένο για μια παράνομη πράξη, για την οποία δεν υπάρχουν στοιχεία, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι είσαι στα σωστά ίχνη.

Ζυγός

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για τους Ζυγούς είναι πώς τείνουν να συγκρατούν τα συναισθήματά τους και στη συνέχεια μια μέρα οδηγούνται σε έκρηξη. Όταν το χάσουν, πρόσεξε, γιατί δεν υπάρχει καμία ένδειξη για το τι μπορούν να κάνουν. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να οδηγηθούν σε ακραίες καταστάσεις, στις οποίες δεν τους έχεις συνηθίσει.

Σκορπιός

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για έναν Σκορπιό είναι η ανάγκη του για εκδίκηση. Αυτό το ζώδιο δεν παίζει όταν πρόκειται να εκδικηθεί. Θα καταλήξει στο τέλειο σχέδιο και στη συνέχεια θα περιμένει όσο καιρό χρειάζεται, ώστε το αντικείμενο της εκδίκησής του να μην καταλάβει τι το βρήκε.

Τοξότης

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για τους Τοξότες είναι το πόσο ωμοί μπορεί να γίνουν. Μπορούν να σε μειώσουν χωρίς καν να το καταλάβουν. Ένας Τοξότης μπορεί να πιστεύει ότι είναι απλώς ειλικρινής, αλλά φαίνεται να αγνοεί τη ζημιά που μπορεί να κάνει με τα λόγια του.

Αιγόκερως

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για τον Αιγόκερω είναι η έλλειψη ενσυναίσθησης. Μερικές φορές οι Αιγόκεροι είναι ψυχροί και τσιγκούνηδες. Εάν χρειάζεσαι κάποιον για να σου δώσει ένα δάνειο, μη ρωτήσεις έναν Αιγόκερω γιατί θα σου κάνει μια διάλεξη για το πώς δεν πρέπει ποτέ να ζητήσεις να δανειστείς χρήματα, ούτε να τα δανείσεις σε κανέναν.

Υδροχόος

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για τους Υδροχόους είναι η αδυναμία τους να δουν τη μεγάλη εικόνα. Αν κάτι ή κάποιος δεν μπορεί να του χρησιμεύσει μια δεδομένη στιγμή, τότε ο Υδροχόος δεν ενδιαφέρεται.Τείνει να παίρνει αποφάσεις χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Ιχθείς

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό για τους Ιχθείς είναι η τάση τους για εθισμό. Η λέξη «όχι» δεν είναι κάτι που τους αρέσει να λένε στον εαυτό τους ή να ακούνε και αν κάποιος άλλος προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τους Ιχθείς, κάτι που λαχταράνε, θα πρέπει να προσέξει. Μπορεί να γίνουν γρήγορα επικίνδυνοι.