Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο

31.01.2022
Νέα Σελήνη Φεβρουαρίου: Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο
Εάν έχεις διάθεση για αλλαγή τον τελευταίο καιρό, μπορεί να οφείλεται στο ότι είσαι έτοιμη για τη λήξη του ανάδρομου Ερμή ή στο ότι έρχεται η νέα σελήνη του Φεβρουαρίου. Αυτή η αναζωογονητική σεληνιακή φάση έρχεται την 1η Φεβρουαρίου στον Υδροχόο. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος αμφισβητεί τον κανόνα, ορισμένα ζώδια θα επηρεαστούν πολύ από την αλλαγή ενώ άλλα λιγότερο. Αλλά αν ανήκεις στα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα σελήνη του Φεβρουαρίου 2022, οι απελευθερωτικές πράξεις εξέγερσης και της επανεφεύρεσης του εαυτού σου, είναι ενδυναμωτικές.

Δίδυμοι

Είσαι έτοιμη να εξερευνήσεις νέες ιδέες, Διδυμάκι; Αυτή η νέα Σελήνη είναι επικεντρωμένη στην κοινότητα και κατευθύνεται προς τον Οίκο της φιλοσοφίας σου, επομένως είναι μια εξαιρετική στιγμή να συνδεθείς με άτομα που ευθυγραμμίζονται με τις αξίες σου, αλλά μπορείς επίσης να μάθεις μερικά νέα κόλπα.

Με τον Ερμή, τον κυρίαρχο πλανήτη των Διδύμων, να είναι ανάδρομος τώρα, μπορεί να νιώθεις κάπως έξω από τα νερά σου τις τελευταίες εβδομάδες, επομένως αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για κοινωνικές συναναστροφές και χαλάρωση, βγαίνοντας έξω με τους φίλους σου.

Ο Φεβρουάριος ξεκινά με νέα Σελήνη και θα επηρεάσει αυτά τα 3 ζώδια

Ζυγός

Είσαι από τη φύση σου κοινωνικός άνθρωπος, Ζυγέ και αυτή η νέα σελήνη έχει να κάνει με αυτήν την αέρινη, φιλική ενέργεια. Ο Υδροχόος σε βοηθά να αξιοποιήσεις τον εσωτερικό σου καλλιτέχνη, γι' αυτό χρησιμοποίησε αυτήν τη νέα Σελήνη για να επαναφορτίσεις τις κοινωνικές σου μπαταρίες ενώ εξερευνάς την αυθεντική και δημιουργική πλευρά σου.

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της τέχνης και της ομορφιάς, γι' αυτό αυτή τη φορά θα είναι εξαιρετική ευκαιρία για να χαλαρώσεις συμμετέχοντας σε ένα μάθημα ζωγραφικής, επισκεπτόμενη μια μουσική συναυλία ή μια γκαλερί ή ακόμα και κάνοντας κάποιες ανακαινίσεις στο σπίτι!

Υδροχόος

Ετοιμάσου να οργανώσεις και να υποστηρίξεις, Υδροχόε. Η νέα Σελήνη συμβαίνει στον Οίκο του εαυτού σου, ώστε να μπορείς να νιώσεις σαν στο σπίτι σου καθώς ενισχύεις την ατομικότητά σου και δίνεις τη δυνατότητα στους άλλους να προχωρήσουν τα πράγματα προς τα εμπρός.

Δεδομένου ότι η ενέργεια του ζωδίου σου είναι κοινωνικά προσανατολισμένη, οι Υδροχόοι θα παροτρυνθούν να βρουν τρόπους να συνεισφέρουν στην κοινωνία, μια κοινότητα ή μια ομάδα. Αυτή θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συνδεθείς, να αλληλεπιδράσεις και να αισθανθείς ενσωματωμένη. Θα είναι καλό να επικεντρωθεί αυτή η παρόρμηση και σε κάποιο είδος εθελοντικής εργασίας.