Νέα σελήνη Δεκεμβρίου σήμερα: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο

14.12.2020
Νέα σελήνη Δεκεμβρίου σήμερα: Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο
Στις 14 Δεκεμβρίου, σήμερα δηλαδή, το νέο φεγγάρι του Δεκεμβρίου του 2020 θα σκοτεινιάσει τον ουρανό για την τελευταία στιγμή της νέας σελήνης της χρονιάς αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μας φέρει μια λαμπρή προοπτική για το μέλλον. Αυτή η ισχυρή νέα σελήνη είναι επίσης και μια ηλιακή έκλειψη, που σημαίνει ότι όλα τα ζώδια μπορούν να προσβλέπουν σε απροσδόκητες αναταραχές που θα επαναπροσδιορίσουν τα μονοπάτια μας για τα επόμενα χρόνια. Μερικές από εμάς, ωστόσο, μπορεί να θεωρήσουν ότι η τελευταία νέα σελήνη της χρονιάς είναι ακόμη πιο επιδραστική στη μοίρα, ειδικά αν ανήκουν σε ένα από τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο το φαινόμενο αυτό.

Δίδυμοι

Στην επιφάνεια, αυτό το φεγγάρι γράφει το δράμα για την ερωτική σου ζωή, Διδυμάκι. Φωτίζει τον Οίκο των συνεργασιών σου, προσφέροντας δυνατότητες για δραματικά φινάλε και αρχές. Αλλά αν σκάψεις βαθύτερα και ρίξεις μια ματιά σε αυτό που βρίσκεται κάτω από το δράμα, θα δεις ότι είναι μια ευκαιρία να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου στην αγάπη και να επανέλθεις σε επαφή με την αλήθεια μεταξύ εσού και του συντρόφου σου. Εάν δεν έχεις δώσει στον εαυτό σου την ευκαιρία να μιλήσεις με ειλικρίνεια για τις ανάγκες σου ή να αποκτήσεις πραγματική αίσθηση για τις ανθυγιεινές πτυχές της σχέσης σου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσεις αυτή τη συζήτηση.

Παρθένος

Αυτό το νέο φεγγάρι φέρνει την ευκαιρία να αρχίσουν να θεραπεύονται παλιές πληγές, Παρθένε, αλλά μόνο αν είσαι πρόθυμη να επεκτείνεις τη ζώνη άνεσής σου και να βγεις έξω από τη συνηθισμένη μέθοδο χειρισμού συναισθηματικών προβλημάτων. Με την έκλειψη να χτυπά τον οικιακό και οικογενειακό τομέα του αστρολογικού χάρτη σου, τα συναισθήματα που έρχονται τώρα είναι βαθιά προσωπικά και συνδέονται με τις βασικές αρχές του ποια είσαι. Η ενδοσκοπική διάθεσή σου θα μετατρέψει τις σκέψεις σου σε ζητήματα από την πρώιμη ζωή σου, τα οποία θα μπορούσαν να σε εμπνεύσουν να προσεγγίσεις μέλη της οικογένειας που έχουν μεγαλώσει μακριά για μια προσπάθεια συμφιλίωσης ή απλά αποκτήσης κάποιας προοπτικής.

Τοξότης

Με την έκλειψη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο σου, θα μπορούσες να βιώσεις μια γενική αναθεώρηση στον τρόπο που εκφράζεις τον εαυτό σου ή μια μίνι κρίση ταυτότητας. Λαχταράς την αλλαγή, οπότε θα καλωσορίσεις τις απρόβλεπτες αναταραχές. Είναι η κατάλληλη στιγμή να πειραματιστείς με νέους τρόπους παρουσίασης του εαυτού σου και να αγκαλιάσεις την περιπετειώδη πλευρά σου. Δοκίμασε κάτι νέο, όπως μια φυσική δραστηριότητα γεμάτη αδρεναλίνη ή απλώς πειραματίσου με μια μοδάτη εμφάνιση ή μακιγιάζ.

Ιχθείς

Ήρθε η ώρα να αρπάξεις την επαγγελματική σου ευκαιρία, Ιχθύ, γιατί η νέα έκλειψη του φεγγαριού στον Οίκο της καριέρας σου και η δημόσια αναγνώριση, προβάλλουν την επαγγελματική σου ζωή με τέτοιο τρόπο που τη βλέπουν όλοι. Προετοιμάσου για σοβαρές αλλαγές στην εργασία καθώς μπορεί να υπάρξει μια έκπληξη ή μια ξαφνική νέα ευκαιρία εργασίας που έρχεται στο δρόμο σου ή μια νέα επαγγελματική σχέση που θα μπορούσε να προωθήσει την καριέρα σου.