Αυτό είναι το πιο... συνηθισμένο ζώδιο - Μήπως το έχεις προσέξει κι εσύ;

11.12.2020
Αυτό είναι το πιο... συνηθισμένο ζώδιο - Μήπως το έχεις προσέξει κι εσύ;
Είτε είσαι ειδική στην αστρολογία είτε όχι είναι πιθανό να έχεις ρωτήσει κατά καιρούς τους φίλους ή τους συντρόφους σου για το ποιο είναι το ζώδιο τους. Και, αν έχεις δώσει ιδιαίτερη προσοχή, ίσως έχεις ήδη παρατηρήσει ποιο ζώδιο είναι το πιο κοινό από όλα. Αν μαντέψες την αγαπητή μας φίλη την Παρθένο, τότε έχεις δίκιο!

Σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Time, οι πιο συνηθισμένες μέρες γέννησης των ανθρώπων εντοπίζονται μεταξύ της 9ης και της 20ής Σεπτεμβρίου και όπως γνωρίζει οποιοσδήποτε καλός φίλος της αστρολογίας, αυτή είναι η κύρια περίοδος της Παρθένου! Η σεζόν της Παρθένου ορίζεται μεταξύ 22 Αυγούστου και 21 Σεπτεμβρίου, οπότε βάσει των κοινών στοιχείων των γενεθλίων, υπάρχει μια κάπως υψηλότερη από το μέσο όρο πιθανότητα να συναντήσεις μια Παρθένο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ζώδιο.

Δεδομένου ότι είναι τόσο συνηθισμένη, η Παρθένος έχει μια μη δημοφιλή διάσταση γιατί είναι κάπως... "βασική", αλλά αυτό είναι κάτι που μας αρέσει. Παρθένε, η γήινη φύση σου σε κρατάει προσγειωμένη και σε βοηθά να μείνεις συγκεντρωμένη συναισθηματικά και διανοητικά. Με βάση αυτό, είσαι μάλλον επιλεκτική για τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές σου και ελέγχεις τη ζωή σου και, ας είμαστε ειλικρινείς, τις ζωές των ανθρώπων γύρω σου. Σου ακούγεται οικείο;

Δες και αυτό: Είσαι Παρθένος; Δες με ποια ζώδια ταιριάζεις και με ποια όχι

Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή, τον κοσμικό βασιλιά της επικοινωνίας, της ταχύτητας και της εξυπνάδας. Αυτή η πλανητική επιρροή είναι αυτό από το οποίο οι περισσότεροι Παρθένοι παίρνουν τον ευέξαπτο χαρακτήρια τους, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί εάν δεν ξέρουν πώς να αποκαταστήσουν αυτά τα αποτελέσματα. Ωστόσο, εάν η Παρθένος μάθει να έρχεται σε επαφή με αυτήν την ενέργεια του Ερμή και να τη διοχετεύει σωστά, έχει τη δυνατότητα να γίνει βαθιά επιδραστική μελετητής και ακτιβίστρια.

Λόγω της επιρροής του Ερμή, η Παρθένος είναι εξαιρετικά επικοινωνιακή. Μπορεί να είναι δύσκολο να συνεργαστεί όταν έχει στο μυαλό της να επιτύχουν κάτι, αλλά οι άνθρωποι πρέπει πάντα να έχουν μια Παρθένο στο πλευρό τους.

Εάν χρειάζεσαι έναν ηγέτη, μια Παρθένος είναι ιδανική για τη δουλειά. Ταιριάζει φυσικά σε οποιονδήποτε ρόλο που την βοηθά να δημιουργήσεθ άλλους. Επειδή είναι ζώδιο της γης, η Παρθένος έχει μια φυσική ιδιότητα να ενθαρρύνει τους άλλους να βρουν σταθερό έδαφος και να αναπτυχθούν σε όποιον ρόλο τους αναθέτουν. Αυτό κάνει την Παρθένο σπουδαία κοινωνική λειτουργό, νοσηλεύτρια, θεραπεύτρια και ηγέτιδα διαμαρτυρίας.