Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη του Δεκεμβρίου

14.12.2020
Τα 3 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από τη νέα σελήνη του Δεκεμβρίου
Ο Δεκέμβριος φέτος φέρνει κάτι περισσότερο από απλή γιορτινή διάθεση. Θα συνδυαστεί επίσης με μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης του Δεκεμβρίου του 2020 που θα εμπνεύσει την επέκταση των οριζόντων και των νέων ξεκινημάτων. Πρόκειται για το τελευταίο νέο φεγγάρι της χρονιάς και θα ανέβει στον ουρανό στις 14 Δεκεμβρίου στο φλογερό ζώδιο του Τοξότη. Για μερικές από εμάς, οι κλασικές αναταραχές της έκλειψης θα μας επηρεάσουν. Αλλά για τα τυχερά λίγα ζώδια που επηρεάζονται λιγότερο από τη νέα έκλειψη του φεγγαριού του Δεκεμβρίου του 2020, τα πράγματα δεν θα είναι τόσο έντονα. Έχουμε ήδη μιλήσει για τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από το φαινόμενο αυτό, ιδού ποια τρία θα το νιώσουν λιγότερο.

Κριός

Ο κυβερνήτης πλανήτης Άρης σχηματίζει μια αρμονική πτυχή με την έκλειψη, Κριέ και σε εμπνέει να αναζητήσεις τη σοφία και να διευρύνεις τους προσωπικούς σου ορίζοντες. Παρόλο που κατά τη διάρκεια αυτής της νέας σελήνης, μπορεί να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα που μπορούν να ανατρέψουν τα όσα πίστευες μέχρι τώρα, δεν είναι κάτι που το θαρραλέο πνεύμα σου, δεν μπορεί να χειριστεί. Αποδέξου τις ψυχικές προκλήσεις σταδιακά και προσπάθησε να τις δεις για το τι ακριβώς είναι: ευκαιρίες να αναπττυχθείς εσωτερικά και να ανοίξεις το μυαλό σου με τρόπους που δεν φαντάστηκες ποτέ.

Αιγόκερως

Η έκλειψη σου βάζει εύκολα, Αιγοκερίνα, αρκεί να είσαι πρόθυμη να την αξιοποιήσεις με σοβαρό χρόνο ξεκούρασης και χαλάρωσης. Αισθάνεσαι πολύ ενδοσκοπικά τώρα και υπάρχει πιθανότητα να κάνεις πολύ βαθιά, υποσυνείδητη θεραπεία εάν καθαρίσεις το μυαλό σου από περισπασμούς. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις αυτό είναι να κάνεις παύση στις ευθύνες σου, τουλάχιστον για τη νύχτα. Απενεργοποίησε το τηλέφωνό σου και εγκατάλειψε τυχόν κοινωνικά προγράμματα, για ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Αν απολαύσεις ύπνο, δώσεις χρόνο στα συναισθήματά σου και αφήσεις στον εαυτό σου λίγο χρόνο μοναξιάς, θα είσαι σε θέση να ενσωματώσεις τις σεληνιακές αλλαγές με ευκολία.

Υδροχόος

Με την έκλειψη να επηρεάζει τον τομέα του χάρτη σου που διέπει τις φιλίες και τις ομάδες, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιάσεις την ενέργειά σου στην κοινωνική σου ζωή. Συμμετέχεις σε μια κοινότητα ανθρώπων που υποστηρίζουν την ανάπτυξή σου και σέβονται την ελευθερία σου; Ή μήπως αισθάνεσαι ενοχλημένη από τους επαγγελματικούς σου συνεργάτες; Εάν πρέπει να κάνεις αλλαγές ή να κάνεις δύσκολες συνομιλίες, επωφελήσου από αυτήν την αναταραχή και προχώρησε.