Mήπως ανήκεις σε ένα από τα 6 πιο μυστηριώδη ζώδια;

13.08.2020
Mήπως ανήκεις σε ένα από τα 6 πιο μυστηριώδη ζώδια;
Tι κάνει κάποιον μυστηριώδη; Θα τολμούσαμε να πούμε ότι ένα άτομο γίνεται μυστηριώδες όταν είναι δύσκολο να το καταλάβεις και είναι αδύνατο να το γνωρίσεις καλά. Πώς μπορεί όμως ένα άτομο να είναι πραγματικά μυστηριώδες, όταν όλοι γνωρίζουμε πώς λειτουργούν τα ανθρώπινα όντα; Μπορούμε σίγουρα να συμβουλευτούμε την αστρολογία και τα ωροσκόπια μας για τις απαντήσεις που αναζητούμε. Στην ουσία οι άνθρωποι δεν είναι μυστηριώδεις, αλλά η αντίληψή μας για τους ανθρώπους είναι αυτή που τους προσδίδει το «μυστήριο» τους. Λοιπόν, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 6 πιο μυστηριώδη ζώδια στην αστρολογία, σύμφωνα με την Ruby Miranda του Your Tango.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι αυτός που παρατηρεί τα πάντα και δεν λέει τίποτα.

Και αυτό γιατί σίγουρα κρατάει σημειώσεις στο κεφάλι του. Εξετάζει, σχεδιάζει και δημιουργεί , αλλά δεν θα το καταλάβεις ποτέ γιατί ξέρει πώς να δουλεύει αυτό το παιχνίδι του μυστηρίου.

Οι Υδροχόοι είναι σκοτεινοί, ύπουλοι, μυστικοπαθείς και όλα καταλήγουν να μοιάζουν με κυρίαρχους του μυστηρίου.

Ιχθείς

Ο ήσυχος μικρός Ιχθύς θα είναι το μόνο άτομο που ξέρεις που παραμένει μυστηριώδης, ενώ όλοι οι άλλοι φωνάζουν στον κόσμο τις προθέσεις τους.

Σχεδιάζει τα πάντα στο μυαλό του και δεν έχει καμία επιθυμία να το συζητήσει. Αν και αυτό μπορεί να τρελάνει τους ανθρώπους, οι σιωπηλοί τρόποι του Ιχθύ είναι αρκετοί για να τον αποκαλέσει κανείς ως μυστηριώδη.

Καρκίνος

Δουλεύοντας αυστηρά από διαίσθηση, ο Καρκίνος έχει πολύ λίγη υπομονή για λέξεις ή συναισθήματα.

Ξέρει τι συμβαίνει και δεν μοιράζεται τις γνώσεις του. Δεν έχει τίποτα να αποδείξει, οπότε όταν καταλήγει σε μια λαμπρή ιδέα, την αποθηκεύει στο μυαλό του, κάτι που κάνει τους γύρω του να διψάνε για τις πληροφορίες που κατέχει μόνο ο μυστηριώδης Καρκίνος.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι αθόρυβοι στην αρχή, οπότε όταν μιλούν, όλοι ακούνε.

Όχι μόνο επειδή τείνουν να είναι έξυπνοι και καλοί ομιλητές, αλλά επειδή συνήθως είναι τόσο μυστηριώδεις και καλά προσεκτικοί, που είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις έναν Ζυγό να παίρνει θέση.

Κατά ειρωνικό τρόπο, ακόμη και τότε, φαίνονται ως μυστηριώδη πλάσματα που δεν δεσμεύονται σε οτιδήποτε λένε.

Σκορπιός

Το μυστήριο είναι στη φύση του και το παίζει και το χρησιμοποιεί καλά. Το μυστήριο είναι αυτό που κάνει τον Σκορπιό ελκυστικό, καθώς δεν θα ξέρεις ποτέ τι κάνει, αλλά θα συνεχίσεις να ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα.

Έχει απλώς έναν τρόπο που τον κάνει να φαίνεται τόσο απρόσιτος και δύσκολο να γίνει αντιληπτός, κάτι που κάνει όλους να τον θέλουν ακόμη περισσότερο.

Αιγόκερως

Ενώ το να είναι μυστηριώδης είναι το τελευταίο πράγμα που μπορεί να σχεδιάσει ένας Αιγόκερως, διαθέτει άφθονο μυστήριο με τη μορφή του να είναι ο ισχυρός, σιωπηλός τύπος.

Ο Αιγόκερως είναι αξιόπιστος, κάτι το οποίο δεν φαίνεται πολύ μυστηριώδες, αλλά το πώς το διατηρεί χρόνο με το χρόνο είναι αυτό που εκπλήσσει τους πάντες. Πώς μπορεί ένα ζώδιο να είναι τόσο δυνατό, τόσο ανθεκτικό, τόσο αξιόπιστο;