Το νέο φεγγάρι του Αυγούστου σήμερα: Τι πρέπει και τι τι να αποφύγεις, σύμφωνα με τα ζώδια

18.08.2020
Το νέο φεγγάρι του Αυγούστου σήμερα: Τι πρέπει και τι τι να αποφύγεις, σύμφωνα με τα ζώδια
Η καλοκαιρινή ενέργεια της περιόδου του Λέοντα δεν έχει να κάνει μόνο με τη διασκέδαση κάτω από τον ήλιο αλλά και με το να αναλαμβάνεις τον έλεγχο και να μαθαίνεις να παίρνεις στα χέρια σου τη δική σου ζωή. Στις 18 Αυγούστου υποδεχόμαστε το νέο φεγγάρι του μήνα στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και θα έχουμε όλοι μια φωτεινή και συναρπαστική κοσμική ευκαιρία να πέσουμε με τα μούτρα στη δουλειά, να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να κάνουμε κάποιες δυναμικές κινήσεις για να χτίσουμε τη ζωή που θέλουμε. Θα θελήσεις να βεβαιωθείς ότι θα το εκμεταλλευτείς όλο αυτό στη νέα Σελήνη του Αυγούστου, έχοντας στο μυαλό σου κάποια βασικά πράγματα για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις. Ποιες είναι λοιπόν οι συμβουλές της Nina Kahn του Bustle:

Πράγματα που πρέπει να κάνεις

Γίνε ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου

Η ενέργεια του Λέοντα έχει να κάνει με την εμπιστοσύνη, οπότε είναι λογικό ότι η νέα σελήνη αυτής της σεζόν, είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγκαλιάσεις την εσωτερική σου σούπερ σταρ. «Επιβεβαίωσε τον εαυτό σου», λέει η αστρολόγος Shawnte Cato στο Bustle. «Η ενέργεια του Λέοντα δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να έχεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου». Κάνε ότι χρειάζεται για να αισθανθείς πιο ασφαλής με τον εαυτό σου.

Υποσχέσου να ακολουθήσεις τα πάθη σου

Τι σε κάνει να νιώθεις ενθουσιασμένη, παιχνιδιάρα και γεμάτη χαρά; Γράψε αυτά τα πράγματα και άρχισε να σχεδιάζεις ακριβώς πώς θα φέρεις περισσότερα από αυτά στη ζωή σου. Η ώρα να κάνεις δυναμικές κινήσεις είναι τώρα! Σχεδόν όλα τα νέα φεγγάρια είναι ιδανικά για νέα ξεκινήματα, αλλά αυτό ειδικά, μας ζητά να αγκαλιάσουμε τα πράγματα για τα οποία είμαστε πιο παθιασμένοι.

Αξιοποίησε τη δημιουργική ενέργεια

Αυτή είναι μια από τις πιο εμπνευσμένες σεληνιακές φάσεις της χρονιάς, οπότε ανεξάρτητα από το αν θεωρείς ή όχι τον εαυτό σου ως παραδοσιακά δημιουργικό άτομο, ήρθε η ώρα να έρθεις σε επαφή με τη δημιουργική σπίθα μέσα σου και να αξιοποιήσεις αυτήν την ενέργεια. «Η ενέργεια του Λέοντα δίνει αξία στην τέχνη της δημιουργίας», λέει η Cato. «Δοκίμασε να ζωγραφίσεις, να ταιριάξεις μερικά ωραία ρούχα, να τραβήξεις φωτογραφίες ή να χαρίσεις στον εαυτό σου έναν οργασμό!».

Πράγματα που καλό είναι να αποφύγεις

Nα μην ελέγξεις το εγώ σου

Η αυτοπεποίθηση είναι ένα πράγμα αλλά είναι άλλο πράγμα ένα υπερβολικά διογκωμένο εγώ που προσπαθεί να επιβληθεί κάνοντας τους άλλους να καταρρεύσουν. Λοιπόν, αυτό δεν είναι καλό για κανέναν, κάτω από αυτό το νέο φεγγάρι. «Σκέψου το δύο φορές πριν επιδείξεις τη δύναμή σου με έναν εγωιστικό τρόπο», λέει η Cato.

Να μειώσεις τα πρότυπά σου για να κερδίσεις την προσοχή

Ναι, είναι καλό να λαμβάνεις επιβεβαίωση και επαίνους από άλλους ανθρώπους για τις ενέργειες και τα επιτεύγματά σου, αλλά δεν πρέπει να βασίζεσαι αποκλειστικά σε αυτό το είδος επικύρωσης για να γνωρίζεις ότι κάνεις καλή δουλειά. Η μείωση των προτύπων σου μόνο και μόνο για να τραβήξεις την προσοχή, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα εκείνη τη στιγμή, αλλά οποιαδήποτε αυτοεκτίμηση που βασίζεται σε εξωτερική επιβεβαίωση, δεν είναι γραφτό να διαρκέσει.

Να εξουθενώσεις τον εαυτό σου

Με τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ερμή να ενώνουν τις δυνάμεις τους στο φλογερό βασίλειο του Λέοντα, κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της Σελήνης, θα αισθανθείς έντονα τον ενθουσιασμό του ζωδίου της φωτιάς αλλά είναι σημαντικό να μην υπερεκτιμήσεις την παιχνιδιάρικη διάθεση και να καείς. «Εξακολουθεί να υπάρχει πανδημία έξω, οπότε παρόλο που έχεις επιπλέον ενέργεια για να καταναλώσεις, δεν πρέπει να το παρακάνεις», συμβουλεύει η Cato.