Γιατί αυτή η περίοδος είναι καθοριστική για τη σχέση σου με βάση τ' άστρα (Μέρος Β’)

12.08.2020
Γιατί αυτή η περίοδος είναι καθοριστική για τη σχέση σου με βάση τ' άστρα (Μέρος Β’)
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αποτελεί μια τεράστια απόκλιση από τη συνηθισμένη αστρολογική ενέργεια που νιώθουμε όταν πρόκειται για τη σχέση μας. Η Αφροδίτη, ο υπέροχος πλανήτης της αγάπης και του ρομαντισμού πριν μπει στον Καρκίνο, έχει περάσει τέσσερις μήνες στους Διδύμους, μια μετάβαση που περιλάμβανε μια σχέση ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης και η οποία μας έκανε να νιώθουμε διάθεση για φλερτ και ρομαντικές αναζητήσεις. Από τις 7 Αυγούστου, όμως, η Αφροδίτη έχει εισέλθει στον Καρκίνο και αν θέλεις να μάθεις πώς θα σε επηρεάσει αυτή η μετάβαση, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, συνέχισε να διαβάζεις τα όσα προβλέπει η Nina Kahn στο Bustle.

Ζυγός

Αν κάποιος ξέρει πώς να οργανώσει τον τύπο της ζωής που θέλει, είσαι εσύ, Ζυγέ και αυτό το μήνα, η μπάλα είναι στο γήπεδο σου στα θέματα που αφορούν στις αισθηματικές σχέσεις. Εάν βρίσκεσαι σε μια ευτυχισμένη σχέση, περίμενε το επίπεδο δέσμευσής σου με τον σύντροφό σου να αλλάξει επίπεδο και να γίνει πιο θερμό. Εάν είσαι single, μπορεί να διαπιστώσεις ότι προσελκύεις κάποιους φίλους μέσω της δουλειάς σου ή που μοιράζονται τους ίδιους επαγγελματικούς στόχους και ενδιαφέροντα.

Σκορπιός

Τα βάθη της καρδιάς σου φαίνονται απεριόριστα αυτή τη στιγμή, Σκορπιέ και η διέλευση της Αφροδίτης μέσω ενός συναισθήματικού ζωδίου του νερού αυξάνει τις ρομαντικές σου αισθήσεις. Μαθαίνεις ότι ένας συναρπαστικός ρομαντισμός δεν σημαίνει απαραίτητα φανταχτερές διακοπές, διανυκτερεύσεις και παθιασμένο δράμα. Σημαίνει επίσης ότι είσαι ευάλωτη και ανοίγεις πλήρως την καρδιά σου σε κάποιον. Το να αγαπάς βαθιά είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα που μπορείς να κάνεις.

Τοξότης

Ως παρορμητικό, ζώδιο της φωτιάς, Τοξοτίνα, δεν είσαι συνηθισμένη να πνίγεσαι στα συναισθήματα όπως θα είσαι αυτόν τον μήνα. Ανακάλυψες την αξία του να είσαι πολύ ευάλωτη και ανοιχτή όσον αφορά την αγάπη και έχεις την επιθυμία να μοιραστείς τα βαθύτερα μέρη του εαυτού σου με κάποιον άλλο. Απλώς βεβαιώσου ότι έχεις ορίσει τα κατάλληλα όρια για να προστατευτείς. Τα εσωτερικά σου συναισθήματα είναι δώρο, οπότε βεβαιώσου ότι εμπιστεύεσαι τον παραλήπτη!

Αιγόκερως

Αυτός ο μήνας θα σου προσφέρει ρομαντικες ευκαιρίες, Αιγοκερίνα. Εάν παίζει ήδη κάτι, πιθανότατα θα κληθείς να λάβεις μια απόφαση και μπορεί να αισθανθείς την επιθυμία να δεσμευτείς και να κάνεις τα πράγματα επίσημα. Εάν είσαι σε μια σχέση, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εμβαθύνεις τον δεσμό σου μέσω της ανοιχτής επικοινωνίας και της συνομιλίας. Αναζητήστε ισορροπία με τον τρόπο που εσύ και ο σύντροφός σου φροντίζετε ο ένας τον άλλον.

Υδροχόος

Αυτό το μήνα, μπορεί να σου ζητηθεί να δείξεις την αγάπη και τη φροντίδα σου στον σύντροφο σου με έναν πιο πρακτικό τρόπο. Ως ζώδιο του αέρα, δεν είσαι πάντα η πιο συναισθηματική, αλλά αφήσου στα ένστικτα της φροντίδας σου και προσπάθησε να προσφέρεις στοργή στο σύντροφό σου με διάφορους τρόπους. Η βοήθεια σε μια δουλειά, η ετοιμασία ενός δείπνου μετά από μια δύσκολη μέρα ή η μια έκπληξη με ένα χρήσιμο δώρο, θα συμβάλει σημαντικά στην οικοδόμηση μιας ανανεωμένης αίσθησης σταθερότητας μεταξύ των δυο σας.

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη να κολυμπάει σε ένα ζώδιο του νερού, αισθάνεσαι δημιουργική και ερωτευμένη. Αγκάλιασε τον εσωτερικό σου Ρωμαίο και αφέσου στη χαρά της αγάπης. Θα βρεις ατελείωτες πηγές έμπνευσης και ομορφιάς στη ρομαντική σου ζωή και η νέα εισροή συναισθημάτων θα είναι ακριβώς η συγκίνηση που αναζητάς. Απλώς πρόσεξε να μην αφεθείς πολύ σε έναν έρωτα που δεν προορίζεται να αντέξει.