Γιατί αυτή η περίοδος είναι καθοριστική για τη σχέση σου με βάση τ' άστρα (Μέρος Α’)

11.08.2020
Γιατί αυτή η περίοδος είναι καθοριστική για τη σχέση σου με βάση τ' άστρα (Μέρος Α’)
Εάν το καλοκαίρι είναι η εποχή σου και είσαι έτοιμη να ανοίξεις την καρδιά σου σε κάποια καλοκαιρινή αγάπη, τότε προχώρησε το επειδή υπάρχει ένας επιπλέον σημαντικός λόγος. Και αυτός είναι ότι η Αφροδίτη μπήκε στον Καρκίνο από τις 7 Αυγούστου. Αυτός ο καθοριστικός πλανήτης για τις σχέσεις θα αυξήσει τον συναισθηματικό παράγοντα μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου, οπότε θα θελήσεις να μάθεις πώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, ώστε να γνωρίζεις τι να περιμένεις. Διάβασε παρακάτω τις προβλέψεις της Nina Kahn στο Bustle.

Κριός

Θα μπορούσε να είναι ένας μήνας ευδαιμονίας όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, Κριέ. Ενώ ο φλογερός εαυτός σου συνήθως δεν θέλει να μείνει στο σπίτι, θα πετάξεις από την χαρά σου όταν πρόκειται να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου με έναν πιο οικείο και θερμό τρόπο. Προγραμμάτισε μερικές γλυκές και ήσυχες ρομαντικές βραδιές στο σπίτι και μην φοβάσαι να αυξήσεις τη ..θερμοκρασία στην κρεβατοκάμαρα.

Ταύρος

Έχεις ιδιαίτερη διάθεση να φλερτάρεις αυτόν τον μήνα, Ταυρίνα, καθώς θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να εκφράσεις πιο ελεύθερα τα πιο γλυκά συναισθήματά σου με λόγια. Αλλά ενώ τα γλυκόλογα είναι ένα πράγμα, το άνοιγμα για τα αληθινά σου συναισθήματα είναι εντελώς άλλο. Μπορεί να νιώθεις την επιθυμία να δαγκώσεις τη γλώσσα σου προτού πεις πώς αισθάνεσαι πραγματικά, αλλά προσπάθησε να είσαι ανοιχτή. Υπάρχει μεγάλη δύναμη στο να είσαι ευάλωτη και πιθανότατα θα εμπνεύσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει για να σου δώσει το ίδιο ως αντάλλαγμα.

Δίδυμοι

Ενώ δεν πατάς πάντα στο έδαφος στις σχέσεις, αυτόν τον καιρό λαχταράς πολύ περισσότερη εγγύτητα και άνεση στις ρομαντικές σου αναζητήσεις σε σχέση με το συνηθισμένο. Είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε βγαίνεις συχνά με κόσμο, μην κάνεις δεύτερες σκέψεις για ένα ωραίο δείπνο ή ένα διασκεδαστικό δώρο για να δείξεις στον σύντροφό σου ότι σε ενδιαφέρει και να συνδεθείτε μέσω πολλών φυσικών τρόπων επαφής όπως μασάζ, συνεχείς αγκαλιές και σεξ όλη τη νύχτα.

Καρκίνος

Η πιο γλυκιά, πιο απαλή και αξιαγάπητη ενέργειά σου, Καρκίνε, είναι εκτεθειμένη στον κόσμο για να τη δει αυτή τη στιγμή. Με άλλα λόγια, άφησε τον εαυτό σου να λάμψει και θα λάμψει. Έχεις την προσοχή όσων επιθυμείς, οπότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να εκδηλώσεις τον τύπο της αγάπης και του ρομαντισμού που θέλεις στη ζωή σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να κάνεις ένα μαγικό ερωτικό τελετουργικό αγάπης για να τον καταπλήξεις.

Λέων

Όσο εκδηλωτική και να είσαι, εκτιμάς σίγουρα την ιδιωτικότητα στην ερωτική σου ζωή και αυτό το μήνα, πιθανότατα θα νιώθεις επιπλέον προστατευτική έναντι της καρδιάς και των συναισθημάτων σου. Είναι η περίοδος των γενεθλίων σου και έχεις πολλά να απολαύσεις, οπότε είναι εντάξει να υποχωρήσεις λίγο από την ερωτική αναζήτηση και να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου ανάγκες και συναισθήματα. Θα βγεις από αυτή τη περίοδο με μια ανανεωμένη αίσθηση αυτού που ψάχνεις.

Παρθένος

Αυτό το μήνα, αισθάνεσαι την αξία της φιλίας ως βασικό αξίωμα μιας ρομαντικής σύνδεσης. Εάν είσαι single, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μια φιλία να αρχίσει να ανθίζει σε κάτι περισσότερο, οπότε μην αποφεύγεις την ευκαιρία από φόβο μήπως δεν είναι σωστό. Εάν είσαι σε μια σχέση, δούλεψε για να προωθήσεις μια πιο οικεία σύνδεση μεταξύ σου και του συντρόφου σου για να ενισχύσετε τον δεσμό σας.