Τα 5 πιο υπερβολικά ζώδια που τείνουν να μεγαλοποιούν τα πάντα

16.07.2020
Τα 5 πιο υπερβολικά ζώδια που τείνουν να μεγαλοποιούν τα πάντα
Η υπερβολή μπορεί να υπάρχει σε όλες τις μορφές της. Δεν έχει σημασία αν κάνεις πολλή φασαρία όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά. Αν προσπαθείς να περιστρέψεις κάθε κατάσταση γύρω από τον εαυτό σου ή αν προσπαθείς τόσο σκληρά για να βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής, όλα αυτά τα πράγματα σε κάνουν μια απόλυτη drama queen.

Το να είσαι υπερβολική μπορεί να είναι καλό αν είναι στον χαρακτήρα σου να είσαι υπερβολική. Αλλά μόλις μεταφέρεις την υπερβολή στην προσωπική σου ζωή, τότε αρχίζει να στραβώνει τα πράγμα.

Διάβασε παρακάτω για τα 5 ζώδια της αστρολογίας που τους αρέσει να ζουν με την υπερβολή, σύμφωνα με την Emily Ratay του Your Tango.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν φοβάται να έρθει σε επαφή με τα συναισθήματά του, όποια και αν είναι αυτά. Η επίμονη προσωπικότητά του αποτελεί συνήθως μια εξαιρετική ποιότητα για να έχει κανείς, αλλά μερικές φορές μπορεί να μετατραπεί σε ανταγωνιστικότητα.

Κάθε φορά που μπαίνει σε μια από τις κακόκεφες στιγμές του, είτε επειδή δεν του πήγαν καλά τα πράγματα είτε απλώς επειδή έχει υπερφορτωθεί με συγκίνηση, ο Καρκίνος μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να αρχίσει να ενεργεί με υπερβολικό τρόπο. Είναι καλύτερο να τον επαναφέρεις στην πραγματικότητα, όταν συμβεί αυτό.

Λέων

Ο Λέων είναι ο βασιλιάς της υπερβολής. Λατρεύει να είναι στο κέντρο της προσοχής και έχει υψηλά πρότυπα στη ζωή, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει ότι αξίζει το καλύτερο. Ωστόσο, υπάρχει μια διαφορά μεταξύ του να είσαι παθιασμένος και υπερβολικός, κάτι το οποίο ο Λέων δεν έχει καταλάβει.

Μπορεί να δείξει εύκολα αλαζονική ή εγωιστική συμπεριφορά αλλά αν δεν του δώσεις αυτό που θέλει, θα καλμάρει εύκολα.

Σκορπιός

Το «Πάθος» είναι το μεσαίο όνομα του Σκορπιού και αυτό το πάθος μπορεί να έρθει σε πολλές μορφές. Συνήθως, είναι πιο παθιασμένος με τη ζωή και το σεξ, αλλά υπάρχουν στιγμές που αυτό το πάθος μπορεί να εκδηλωθεί σε κάτι μεγαλύτερο. Ως ήδη δυναμικό άτομο, δεν εκπλήσσονται πολλοί άνθρωποι όταν ο Σκορπιός αρχίζει να γίνεται λίγο συναισθηματικός και επιθετικός, όταν είναι αναστατωμένος.

Μάλιστα, όποιος είναι πολύ κοντά του όταν είναι πραγματικά αναστατωμένος πρέπει να τρέξει να καλυφθεί. Όταν ο Σκορπιός αναστατώνεται, ο θυμός του μετατρέπεται σε κάτι υπερβολικά δραματικό και μπορεί να γίνει βίαιος. Αντί να συζητήσεις μαζί του, είναι καλύτερο να περιμένεις μέχρι να περάσει η καταιγίδα.

Τοξότης

Ο Τοξότης έχει μια ενθουσιώδη προοπτική για τη ζωή, οπότε όταν αρχίζει να δρα υπερβολικά συνήθως δεν σχετίζεται με καμία αρνητικότητα. Η αλήθεια είναι ότι απλώς και μόνο επειδή δεν είναι αναστατωμένος δεν σημαίνει ότι δεν θα πληγωθείς από αυτά που λέει. Ο Τοξότης μπορεί να είναι αρκετά ωμός όταν θέλει να είναι, αλλά, περισσότερο από αυτό, μιλάει πολύ, κάτι το οποίο τον βάζει πάντα σε μπελάδες.

Όποτε θέλει τα πράγματα να πάνε με τον τρόπο του, λέει ότι μπορεί για να κάνει το άλλο άτομο ευτυχισμένο, ανεξάρτητα από το ποια είναι η αλήθεια. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να κάνει τον εαυτό του να φαίνεται υπερδραματικός και θεατρικός, θα κάνει ότι μπορεί για να πετύχει αυτό που θέλει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος δεν φαίνεται να είναι ο τύπος του ατόμου που δρα υπερβολικά για οτιδήποτε, με μια συμπεριφορά που δείχνει ότι δεν τον νοιάζει τίποτα. Με το να προσποιείται, όμως ότι δεν νοιάζεται, καθιστά πιο προφανές το ότι τρέχει μακριά από κάτι. Δεν προσπαθεί να βγάλει στο προσκήνιο τον εαυτό του, αλλά τα συναισθήματά του είναι συχνά κυκλοθυμικά, καθιστώντας αδύνατο να ξέρει κανείς πότε πρόκειται να εκραγεί.

Ωστόσο, όταν το κάνει, μπορεί να γίνει γρήγορα μελοδραματικός. Ο Υδροχόος θα ηρεμήσει μόλις ξέρει ότι δεν αναστατώνεται για τίποτα, οπότε αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ακούσεις τι προσπαθεί να πει. Δεν θα είναι υπερβολικός για κανένα λόγο.