Τα 3 ζώδια που είναι οι απόλυτοι "σύντροφοι" σε μια σχέση

17.07.2020
Τα 3 ζώδια που είναι οι απόλυτοι "σύντροφοι" σε μια σχέση
Η γνωριμία με κάποιον με τον οποίο μπορείς να βγεις βόλτα χεράκι χεράκι, να αγκαλιαστείτε, να φιληθείτε και να κάνετε σεξ, σίγουρα είναι υπέροχη. Αλλά έχεις γνωρίσει ποτέ κάποιον που να του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και να αισθάνεσαι 100% ασφαλής; Κάποιος που θα είναι εκεί για εσένα, ανεξάρτητα από τις συνθήκες; Αυτό φαίνεται ακόμα καλύτερο. Αν θέλεις ο σύντροφος σου να σου συμπαραστέκεται στα πάντα, αναζήτησε κάποιον που να ανήκει σε ένα από τα παρακάτω ζώδια, σύμφωνα με την Caroline Colvin του Elite Daily.

Παρθένος

O Παρθένος έχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα πιο διανοούμενα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Ενώ οι άνθρωποι μπορούν μερικές φορές να τους απορρίψουν ως «χωρίς συναισθήματα», ωστόσο όταν δεσμευτούν, αυτό είναι για μια ζωή και τα συναισθήματά του για εσένα είναι ξεκάθαρα. Οι Παρθένοι συμπαραστέκονται πραγματικά γιατί θα μείνουν μαζί σου όλη τη νύχτα για να σε βοηθήσουν να διαβάσεις πριν από δύσκολες εξετάσεις. Μπορείς πάντα να βασίζεσαι σε αυτούς για δύσκολες δουλειές στο σπίτι, να φτιάξουν μια πλήρη λίστα αγορών για το σούπερ μάρκετ ή να βοηθήσουν να διακοσμήσεις ξανά ένα δωμάτιο. Εκτός από την επινοητικότητα, η αγάπη ενός Παρθένου για τον σύντροφό του είναι βαθιά, οπότε δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείς για αυτόν. Μόλις κερδίσεις την καρδιά του, είναι πιστός μέχρι το τέλος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει μια κακή φήμη για την έντονη αφοσίωση του στην προστασία της ιδιωτικής ζωής του, αλλά θεώρησε, επίσης, ότι θα κρατήσει κρυφή και τη στρατηγική του. Όμως είναι σπουδαίος συμπαράστης γιατί έχει την ίδια προσέγγιση με αυτόν που βγαίνει. Ο Σκορπιός θα προστατεύσει τη σχέση σας δίνοντας προτεραιότητα στα συναισθήματά σου και αρνούμενος να ασχοληθεί με το τι πιστεύουν οι άλλοι για τη σχέση σας. Όχι, δεν θα πιεστεί για να εμφανιστείτε ως ζευγάρι σε εκδηλώσεις ή να κάνει τα πράγματα επίσημα στο Instagram. Θα ακυρώσει όμως τα σχέδια του για να σε φροντίσει όταν είσαι άρρωστη και θα συζητήσει άπειρες ώρες μαζί σου για ένα πρόβλημα που μπορεί να έχεις στη δουλειά.

Αιγόκερως

Τελευταίος αλλά όχι λιγότερο σημαντικός, ο Αιγόκερως είναι στα καλύτερα του όταν δημιουργεί δυνατές σχέσεις. Έχει γενικά χαμηλό σημείο ανοχής, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο επειδή προσπαθεί να διακρίνει ποιος μπορεί να είναι ο καλύτερος σύντροφος για αυτόν. Μόλις περάσεις τη δοκιμή ενός Αιγόκερω και το αντίστροφο, θα προκύψει μια απόλυτα πιστή προσθήκη στους δικούς σου ανθρώπους. Θα χρησιμοποιήσει αυτήν την εργασιακή ηθική που χαρακτηρίζει τον Αιγόκερω για να γίνει ο καλύτερος δυνατός σύντροφος και θα σε υπερασπιστεί εάν κάποιος τολμήσει να σε βλάψει. Είναι λογικό το ότι ο Αιγόκερως συμβολίζεται από κατσίκα: Είναι πεισματάρης και θα τα δώσει όλα για σένα.