Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς: Τα ζώδια του νερού και τα μυστικά τους

27.10.2020
Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς: Τα ζώδια του νερού και τα μυστικά τους
Έχεις σταθεί ποτέ κάτω από έναν καταρράκτη; Έτσι είναι όταν ένας Καρκίνος, ένας Σκορπιός ή ένας Ιχθύς αισθάνεται ένα έντονο συναίσθημα. Τα 12 ζώδια ομαδοποιούνται σε τέσσερα στοιχεία: φωτιά, γη, αέρας και νερό. Και τα ζώδια του νερού - Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς - είναι γνωστό ότι είναι ευαίσθητα και συναισθηματικά. Τείνουν να κρατάνε κοντά τους, ανθρώπους και αντικείμενα πολύ καιρό μετά τις «ημερομηνίες λήξης» τους και τα συναισθήματά τους ρέουν πάντα σαν τα κύματα των ωκεανών. Αυτά τα σημάδια έχουν έντονα όνειρα, οράματα και τόσο ισχυρή διαίσθηση, που βασικά είναι ψυχικές δυνάμεις. Μπορούν να δουν καταστάσεις που συμβαίνουν από ένα χιλιόμετρο μακριά πριν καν συμβούν.

Τα ζώδια του νερού θα μπορούσαν σκόπιμα να αναζητήσουν λυπητερή μουσική ή ταινίες και πιθανότατα να έχουν φωτογραφίες παιδικής ηλικίας στο δωμάτιό τους. Συναισθηματικά και δημιουργικά, βασίζονται στην καρδιά τους και στη δύναμη τους για να πάρουν μια απόφαση. Η λογική και ο λόγος είναι δευτερεύοντες στα συναισθήματά τους και με αυτόν τον τρόπο περιηγούνται στον υλικό κόσμο. Αυτά τα ζώδια απαιτούν επίσης ασφάλεια για πάντα, κάτι που έχει νόημα καθώς προστατεύουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους εαυτούς τους. Κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν αυτούς που τους ενδιαφέρουν, ακόμα κι αν αυτό τους στοιχίζει.

Υπάρχει ένα ζώδιο νερού για κάθε ποιότητα κάτι το οποίο, ταξινομεί τα ζώδια από το αν βρίσκονται στην αρχή (παρορμητικά ζώδια), στη μέση (σταθερά ζώδια) ή στο τέλος μιας περιόδου (μεταβλητά ζώδια). Δες παρακάτω τι πρέπει να γνωρίζεις για τα ζώδια του νερού, σύμφωνα με τη Lisa Stardust του Cosmopolitan:

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ένα παρορμητικό ζώδιο, το οποίο αναλαμβάνει αποφασιστική δράση και εκδηλώνει γρήγορα τα όνειρά του. Είναι γνωστός ως ο κουβαλητής του ζωδιακού κύκλου γιατί φροντίζει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η ικανότητα του καβουριού να σέρνεται ανάμεσα στον ωκεανό και την ακτή, του επιτρέπει να υπάρχει μεταξύ των συναισθηματικών και υλικών κόσμων. Μόλις πιαστείς στις δαγκάνες του, μπορείς να παραμείνεις στις δαγκάνες του για πάντα. Εάν μια κατάσταση ή ένα άτομο τον κάνει να αισθάνεται άνετα, θα τον κρατήσει με όλη του τη δύναμη.

Διάβασε και αυτό: Αγαπάς ή μισείς το Φθινόπωρο; Η απάντησή σου μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα σου

Σκορπιός

Ο Σκορπιός λόγω της παθιασμένης φύσης του, συχνά τον μπερδεύουν με ζώδιο της φωτιάς. Ωστόσο, η έντονη ενέργειά του έρχεται δεύτερη μετά τη διαίσθησή του. Ο Σκορπιός βασίζεται στα συναισθήματα του πρώτα απ 'όλα, ακόμη και πριν από τη λογική και το λόγο. Τα συναισθήματά του είναι πάντα θερμά, κάνοντάς τον να μην μπορεί να απενεργοποιήσει τις αισθήσεις του. Ετοιμάσου να δεχθείς τσίμπημα εάν πληγώσεις έναν Σκορπιό, καθώς τα δηλητηριώδη τσιμπήματα του θα είναι επώδυνα αν τολμήσεις να προδώσεις αυτό το μεταβλητό ζώδιο.

Ιχθείς

Ο μυστικισμός και τα όνειρα καταναλώνουν την καρδιά των τρυφερών Ιχθύων. Τα συναισθήματά τους αλλάζουν ανεξέλεγκτα και τους παίρνει πολύς χρόνο για να πάρουν μια μόνιμη απόφαση. Αλλά μόλις δεσμευτούν τελικά σε ένα συναίσθημα, μπορούν εύκολα να κολυμπήσουν μακριά από τους δεσμούς που τους συγκρατούν. Οι Ιχθείς είναι γνωστοί ως οι δημιουργικοί του ζωδιακού κύκλου. Χρησιμοποιούν την τέχνη τους για να δημιουργήσουν τον κόσμο που θέλουν ακόμα κι αν υπάρχει μόνο στο μυαλό τους.