Αυτά είναι τα 3 πιο πιστά ζώδια που δεν πρόκειται να σε προδώσουν ποτέ

16.05.2020
Αυτά είναι τα 3 πιο πιστά ζώδια που δεν πρόκειται να σε προδώσουν ποτέ
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε νιώσει ότι ρισκάρουμε να δώσουμε την καρδιά μας σε κάτι καινούργιο. Το να ανοιχτείς και να αφήσεις κάποιον να μπει στη ζωή σου, μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς φοβισμένη και ευάλωτη, γι 'αυτό είναι φυσικό (και σοφό) να θέλεις να βεβαιωθείς ότι το πρόσωπο που εμπιστεύεσαι σε αυτό το επίπεδο συναισθηματικής οικειότητας, το αξίζει πραγματικά. Και ενώ μόνο ο χρόνος μπορεί να πει αν κάποιος αξίζει πραγματικά, υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι τα πιο πιστά και θα μπορούσαν να σε κάνουν να αισθανθείς σίγουρη για την απόφασή σου να τα πάρεις στα σοβαρά όσον αφορά στις προθέσεις τους για σένα. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι αυτά τα 3 ζώδια, σύμφωνα με την Rachel Satto του Elite Daily.

Καρκίνος

Η απιστία είναι αντίθετη σε ότι αντιπροσωπεύει ο Καρκίνος, γεγονός που τον καθιστά ένα από τα πιο πιστά ζώδια στον ζωδιακό κύκλο. Καθώς κυριαρχείται από τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που συνδέεται με το συναίσθημα, ο Καρκίνος είναι ιδιαίτερα ευάλωτος στην καρδιά. Ως αποτέλεσμα, αργεί να ανοιχτεί σε νέους συντρόφους και έχει την τάση να δοκιμάζει και να ελέγχει κάποιον προτού καν διανοηθεί να εξετάσει ακόμη και να τους επιτρέψει να μπουν στη ζωή του. Ο Καρκίνος επιθυμεί την ασφάλεια, τη σιγουριά και έναν σταθερό σύντροφο στις σχέσεις του και είναι περισσότερο από ευτυχής να προσφέρει στον σύντροφο του το ίδιο σε αντάλλαγμα. Συνεπώς, αν απογοητεύσεις τον Καρκίνο, δεν θα σε απατήσει, αλλά θα βρεθείς πολύ γρήγορα χωρίς σύντροφο.

Αυτό το διάβασες; 12 πράγματα σε μια σχέση που ίσως κάνουν μεγαλύτερη ζημιά από την απιστία

Σκορπιός

Όπως και το άλλο ζώδιο του νερού τον Καρκίνο, ο Σκορπιός προστατεύει την ευάλωτη καρδιά του κάτω από ένα σκληρό εξωτερικό κέλυφος. Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητη για αυτόν, αλλά πρέπει να κερδηθεί. Ο Σκορπιός είναι με φυσικό τρόπο μυστηριώδης και επιλέγει να παίζει προσεκτικά το παιχνίδι του, οπότε φοβάται συχνά ότι όλοι οι άλλοι κάνουν το ίδιο, και ίσως χρειαστεί να πεισθεί διαφορετικά. Μόλις είναι σίγουρος για την εμπιστοσύνη και την πίστη του συντρόφου του, ο Σκορπιός δίνεται ολοκληρωτικά. Ωστόσο, ανεξάρτητα από το πόσο αφοσιωμένος είναι ο Σκορπιός, μπορεί να αλλάξει γρήγορα αν αισθανθεί προδομένος. Αυτό το ζώδιο πιστεύει στην εκδίκηση, οπότε αν αντιμετωπίσει την απιστία, του δίδεται μια καλή ευκαιρία να κάνει το ίδιο. Ο Σκορπιός θα το ανταποδώσει γρήγορα πριν σε βγάλει έξω από τη ζωή του για πάντα.

Αιγόκερως

Από όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, ο Αιγόκερως είναι αυτό που μπορεί να πάρει τη δέσμευση πιο σοβαρά. Αυτό συμβαίνει επειδή ο κυβερνών πλανήτης του, ο Κρόνος, έχει να κάνει με τη δομή και το νόμο. Έτσι, όταν δίνει το λόγο του, το εννοεί μέχρι τέλους. Αυτό το ζώδιο έχει επίσης μια πιο παραδοσιακή άποψη περί σχέσεων, έτσι όταν βρίσκεται σε μια σχέση, το κάνει ολοκληρωτικά.

Ο Αιγόκερως είναι πολύ επιλεκτικός ως προς το σε ποιον δίνει την καρδιά του (και ίσως το πιο σημαντικό, το χρόνο του). Ψάχνει έναν σύντροφο που θα βελτιώσει τη ζωή του και θα τον βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους του και αν βρει κάτι κατάλληλο θα αποτελέσει πρόκληση για αυτόν. Όταν βρει αυτό το πρόσωπο, δεν πρόκειται να το εγκαταλείψει για χάρη κάτι πρόσκαιρου.