Το χάπι που θα τον κάνει να κρατήσει

29.04.2010
Το πρόβλημα της ανύπαρκτης στύσης βρήκε τη λύση του αρκετά χρόνια τώρα, χάρη στο μπλε χαπάκι! Ευτυχώς για εμάς τα κοριτσάκια, οι επιστήμονες έκαναν και πάλι το θαύμα τους και το χάπι κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης του καλού σου είναι γεγονός!

Το πρόβλημα της ανύπαρκτης στύσης βρήκε τη λύση του αρκετά χρόνια τώρα, χάρη στο μπλε χαπάκι! Ευτυχώς για εμάς τα κοριτσάκια, οι επιστήμονες έκαναν και πάλι το θαύμα τους και το χάπι κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης του καλού σου είναι γεγονός!

Δώσε κουράγιο στον αγαπημένο σου! Αν η ερωτική σας ζωή είναι πιο σύντομη και από διαφημιστικό μήνυμα των 15 δευτερολέπτων, ένα χάπι φαίνεται πως θα λύσει το πρόβλημα. Το πρώτο χάπι κατά της πρόωρης εκσπερμάτωσης βρίσκεται ήδη στα ράφια των βρετανικών φαρμακείων αλλά χρειάζεται κι αυτό ειδική συνταγή από τον αρμόδιο γιατρό.

Το πρόβλημα φαίνεται πως επηρεάζει 1 στους 3 άντρες σε κάθε επίπεδο της ζωής του, αλλά οι περισσότεροι ντρέπονται να το συζητήσουν όχι μόνο με την παρτενέρ τους στο κρεβάτι αλλά και με το γιατρό. Αυτός είναι και ένας λόγος που η ατάκα ''αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί'' αποτελεί ό,τι χειρότερο μπορεί ν' ακούσει μια γυναίκα.

Τι είναι και πώς δρα:

Το χάπι ονομάζεται "Priligy" και θα πρέπει να λαμβάνεται μία έως τρεις ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή και μπορεί μέχρι και να τριπλασιάζει το χρόνο που αντέχει ένα αρσενικό μέχρι την εκσπερμάτωση. Το κόστος του είναι κομματάκι τσιμπημένο (ένα πακετάκι των 3χαπιών, αγγίζει τα 88 ευρώ περίπου).

Ο τρόπος δράσης του βασίζεται στη μεταβολή των επιπέδων της ουσίας σεροτονίνης στον εγκέφαλο, βοηθώντας το αρσενικό να ελέγχει περισσότερο και καλύτερα τη χρονική στιγμή της εκσπερμάτωσης. Δεν υπάρχουν σοβαρές αντενδείξεις πάντως οι άντρες που το λαμβάνουν, πρέπει ν' αποφεύγουν την ταυτόχρονη κατανάλωση αλκοόλ.

Αυτή τη στιγμή στη Βρετανία, το εν λόγω χάπι πωλείται μόνο μέσω διαδικτύου και κατόπιν συνεννόησης με τον δρ. Νιτίν Μακάντια (Nitin Makadia) που έχει και το έλεγχο της πορείας του χαπιού και ο οποίος υποστηρίζει πως το χάπι αυτό έχει τις προοπτικές να κάνει για την σεξουαλική υγεία των ανδρών, όσα θαυματουργά έκανε και το μπλε χάπι:

"Το Priligy θα δώσει στους άντρες που υποφέρουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την ποιότητα των σχέσεων ου κάνουν αλλά και την ύπαρξή τους συνολικά. Ήδη, έχει χρησιμοποιηθεί από άντρες σε διάφορες χώρες της Ευρώπης (Φιλανδία και Σουηδία) και τώρα και της Βρετανίας. Κάποιοι άντρες είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και αποφεύγουν να συζητούν το εν λόγω πρόβλημα με το γιατρό τους. Μέσω ίντερνετ θα μπορέσουν να ανοιχτούν καλύτερα και να δοκιμάσουν τη θεραπεία που προτείνουμε".

Μέχρι σήμερα, στο εμπόριο κυκλοφορούσαν βασικές θεραπείες όπως τοπικά αναισθητικά σπρέι και κρέμες καθώς και προφυλακτικά με επιβραδυντικό. Το χάπι θα χορηγείται σε άνδρες 18-64 ετών και περιέχει τη δραστική ουσία δαποξετίνη. Όσοι άντρες σπεύσουν να πάρουν το χάπι αλλά χωρίς ν' αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόωρης εκσπερμάτωσης, θ' απογοητευθούν. Έρευνες έδειξαν πως ο μέσος χρόνος παραπάνω απόλαυσης που θα πετύχουν είναι 2 λεπτά μόλις!

Κ.Π