Οι 5 συμβουλές υγιεινής διατροφής που δίνει μια διάσημη διατροφολόγος στους celebrities πελάτες της

19.05.2019
Οι 5 συμβουλές υγιεινής διατροφής που δίνει μια διάσημη διατροφολόγος στους celebrities πελάτες της
Η διατροφολόγος Nicolette Pace, έχει βοηθήσει τους πάντες, από μοντέλα μέχρι τις Real Housewives και από αστέρια του Broadway μέχρι παρουσιαστές τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων, να βελτιώσουν την υγεία και την εμφάνισή τους, καθώς ξέρει κάποια παραπάνω πράγματα σχετικά με την υγιεινή διατροφή. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να είσαι διάσημη για να χρησιμοποιήσεις τις έξυπνες συμβουλές και τακτικές της. Ας δούμε όμως ποιες είναι αυτές:

1. Στίψε λεμόνι
Πιες ζεστό χυμό λεμονιού με νερό το πρωί. Πάρε το χυμό μισού λεμονιού και πρόσθεσε μια πρέζα πιπέρι καγιέν για να ενισχύσει το σώμα και να το αποτοξινώσει. «Ξυπνάει το πεπτικό σύστημα, περιέχει βιταμίνη C για το δέρμα και τo ανοσοποιητικό και εξισορροπεί το pH του σώματος», λέει η Pace. «Ξεπλένει το σύστημα και το ενυδατώνει».

2. Να έχεις στο μυαλό το πρωινό γεύμα σου
Μην τρως εάν δεν είσαι πεινασμένη όταν σηκώνεσαι από το κρεβάτι. Απλά βεβαιώσου ότι θα φας μέσα σε τέσσερις ώρες από το ξύπνημα σου.

Διάβασε επίσης: Η δίαιτα του Σαββατοκύριακου: Πώς θα χάσεις μέχρι κιλά, προσέχοντας τη διατροφή σου μόνο Σάββατο και Κυριακή

3. Ξεκίνα να μετράς
«Μέτρα τον όγκο σε σκεύη σερβιρίσματος όπως μια κουτάλα σερβιρίσματος καθώς και ποτήρια, κούπες, μπολ και πιάτα που χρησιμοποιείς συχνά με υγρά ή στερεά φαγητά για να δεις πόσο χωράνε και πόση ποσότητα βάζεις» , λέει η Pace. «Αυτός είναι ένας εύκολος και ασφαλής τρόπος για να έχεις έναν μπούσουλα και να ελέγχεις την ποσότητα της τροφής που θα καταναλώσεις».

4. Πίνε καφέ
Η καφεΐνη μπορεί να σε ζωντανέψει με περισσότερους από έναν τρόπους. Κατανάλωσε λίγη πριν από μια προπόνηση δεδομένου ότι είναι ένα κλινικά αποδεδειγμένο βοήθημα, το οποίο δρα στο κεντρικό νευρικό σύστημα, μειώνει την κόπωση και επιτρέπει να ασκηθείς περισσότερο καθώς ο πόνος μειώνεται. «Είναι εξαιρετική για τις επιδόσεις σου και είναι ένας εύκολος και φθηνός τρόπος για να ενισχύσεις τις αθλητικές ικανότητές σου» λέει η Pace.

5. Βοήθησε το έντερο σου
«Τρώγε τροφές πλούσιες σε προβιοτικά για να βελτιώσεις τα βακτήρια του εντέρου, τα οποία με τη σειρά τους θα μειώσουν το βάρος σου» λέει η Pace. «Προσπάθησε να καταναλώνεις προϊόντα που προκαλούν ζύμωση όπως τσάι κομπούχα, κεφίρ, γιαούρτι, μίσο και λαχανικά που έχουν υποστεί ζύμωση»