SEX

Οι 5 top στάσεις στο σεξ για το 2018

10.12.2018
Οι 5 top στάσεις στο σεξ για το 2018
Kάθε χρόνο τέτοια εποχή προκύπτουν διάφορες έρευνες και συγκεντρωτικές κατατάξεις που αφορούν σε όλα τα θέματα. Μεταξύ αυτών, η υγεία, και φυσικά το... σεξ.

Αναλύοντας τα δεδομένα και καταγράφοντας το feedback που είχε από τους επισκέπτες της εν λόγω κατηγορίας, οι άνθρωποι του Health.com κατέληξαν στις 5 στάσεις που "κέρδισαν" το ενδιαφέρον τους τον χρόνο που τελειώνει.

Ρίξε μια ματιά και αν κάποια σου έχει... ξεφύγει, μην ανησυχείς! Ακόμη προλαβαίνεις.

1. Το πλευρικό
Mπορεί το κλασικό 69 να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές αλλά αυτή η... ενημερωμένη έκδοση είναι πολύ καλύτερη. Και οι δύο σύντροφοι βρίσκονται στα πλάγια με τα κεφάλια τους μεταξύ των ποδιών ο ένας του άλλου, για περισσότερη απευθείας δράση. Το να είσαι δίπλα στον άλλο όχι μόνο καθιστά ευκολότερο να αναπνέεις, αλλά μπορείς να στρίψεις τον λαιμό σου (χρησιμοποίησε μαξιλάρια για επιπλέον άνεση). Επίσης, επιτρέπει την κίνηση των χεριών, αφού δεν θα χρειάζονται για να υποστηρίξουν το σωματικό σου βάρος.

Διάβασε επίσης: 7 στάσεις για... αθόρυβο σεξ

2. Στα τέσσερα
Το doggy style βρίσκεται στην κορυφή των γυναικείων προτιμήσεων. Και να ιδρώνεις μαζί με τον άλλο είναι σέξι. Επίσης, ποιος δεν θέλει να κάψει θερμίδες; Στην στάση «στα τέσσερα» το βάρος σου πέφτει στα γόνατα. Έτσι ανασηκώνεις τα οπίσθια σου, τεντώνοντάς τα προς τον σύντροφό σου που βρίσκεται από πίσω σου. Αυτό σημαίνει ότι, αναφορικά με τα χέρια, στηρίζεσαι στους αγκώνες σου, χαμηλώνοντας όσο μπορείς περισσότερο την πλάτη σου. Έτσι, φτιάχνεις την ιδανική γωνία για να διεισδύσει ακόμα πιο βαθιά ο παρτενέρ σου.

3. Ιεραποστολικό σε παραλλαγή
Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται υπερβολικά επιθυμητές και αυτή είναι μια στάση που το επιτυγχάνει. Η παραλλαγή στο κλασσικό ιεραποστολικό είναι ότι όταν η γυναίκα βάζει τα πόδια πάνω από τους ώμους του άνδρα ώστε να γίνει η διείσδυση πιο βαθιά και σύντομα εκεί ανάβουν τα αίματα. Δοκιμάστε, λοιπόν, αυτή τη στάση, που δεν είναι άλλη από να το να μπορεί να διεισδύσει ακόμη πιο βαθιά, ειδικά εάν χρησιμοποιήσει τους γοφούς σου για να σε ανασηκώσει.

Διάβασε επίσης: 8 τρόποι να κάνεις το σεξ να κρατήσει περισσότερο

4. Η καθιστή χειράμαξα
Η εναλλακτική στάση για όσους έχουν βαρεθεί το doggy – και παράλληλα φοβούνται για την μέση τους. Από τις πιο απολαυστικές στάσεις που προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση στη γυναίκα και ακόμα πιο μεγάλη ευχαρίστηση. Εκείνος κάθεται στο κρεβάτι κρατώντας τη γυναίκα από τους γοφούς και η γυναίκα ακουμπά με τα χέρια στο πάτωμα.

5. Το ανάποδο καρεκλάτο
Ο άνδρας κάθεται στην καρέκλα ή την γωνία του κρεβατιού και η γυναίκα κάθεται πάνω του με γυρισμένη την πλάτη. Εκτός του ότι το ζευγάρι είναι σε πιο κοντινή επαφή και εκείνος μπορεί να την αγκαλιάσει, του δίνεται η δυνατότητα να παίξει με το στήθος της φτάνοντάς τη ακόμη πιο γρήγορα σε οργασμό.

Αυτά και καλή διασκέδαση!