SEX

Ξέχνα το σεξ της μιας βραδιάς: Ήρθε το Half Night Stand

03.11.2015
To σεξ της μιας βραδιάς για χρόνια υπήρξε προνόμιο των ανδρών που το χρησιμοποιούσαν για να φύγουν στα κρυφά πριν την ανατολή του ήλιου μετά από μια βραδιά έρωτα με μια άγνωστη ή και γνωστή τους γυναίκα.

Τώρα όμως, με το half night stand, τα δεδομένα αλλάζουν και είναι οι γυναίκες εκείνες που παίρνουν τον έλεγχο του σεξ στα χέρια τους, ειδικά οι φοιτήτριες και οι εργαζόμενες που τιμούν το νέο αυτό είδος σεξ.

Τι είναι το half night stand; Οπως και στο One Night Stand, υπάρχει η γνωριμία με κάποιον που έχει ως απώτερο σκοπό το σεξ. Η διαφορά είναι πως εδώ οι γυναίκες επιλέγουν να μην ολοκληρώσουν την επαφήγιατί ο παρτενέρ είτε δεν είναι ιδιαίτερα προικισμένος, είτε παρουσιάζει κάποια δυσλειτουργία είτε απλά δεν ικανοποιεί τη γυναίκα.

Οπότε, η κοπέλα, διώχνει τον επίδοξο παρτενέρ ή σηκώνεται και φεύγει γιατί αυτός δεν κατάφερε να τα βγάλει εις πέρας, αποφεύγοντας μια μέτρια ερωτική επαφή και την ντροπή της επόμενης μέρας.

Είναι δύσκολο να πούμε γιατί έχει πάρει τέτοια έκταση το half nigh stand, αλλά όπως φαίνεται το ευνοούν εφαρμογές (apps) τύπου Tinder, στις οποίες μπορείς να ψάξεις το ταίρι σου online, γνωρίζοντας μέσα απο΄το προφίλ του τα πάντα για εκείνον, ακόμα και τα μέρη στα οποία συχνάζει.

Τα προβλήματα που προκύπτουν από half night stand είναι πολλά.

Πρώτα πρώτα, δημιουργούμε μια γενιά ανδρών που δεν ξέρουν τι κάνουν λάθος, αφού οι κοπέλες εγκαταλείπουν νωρίς και χωρίς εξηγήσεις το ερωτικό παιχνίδι.

Έπειτα, ακόμα και από τα προκαταρκτικά, μολύνσεις και σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα θεριεύουν.

Η Βρετανική Ένωση Υγείας προειδοποιεί πως υπάρχει έξαρση στον ΗIV και σε όλα τα ΣΜΝ σε όσους χρησιμοποιούν εφαμρογές ζευγαρώματος όπως το Tinder.

Φυσικά, δεν φταίνε από μόνες τους οι εφαρμογές αυτές, αλλά η δυνατότητα που δίνουν στους ανθρώπους να βρίσκουν και να αλλάζουν συντρόφους αρκετά συχνά και πολύ γρήγορα.

Αυτό που επισημαίνουν οι ειδικοί είναι πως οι εφαρμογές αυτές θα έπρεπε να προτρέπουν με προειδοποιητικά μηνύματα τους χρήστες τους να είναι πιο προσεκτικοί στις σεξουαλικές τους επαφές.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΙΛΟΥΝ:

Υπάρχει αύξηση 33% στα περιστατικά σύφιλης και 19% στα περιστατικά γονόρροιας σε σχέση με το 2014.