SEX

5 τρόποι για να τον μάθεις να κάνει καλύτερο κρεβάτι

23.10.2015
Άντρας είναι, κανείς δεν διαφωνεί μαζί του. Αυτό δεν σημαίνει πως γνωρίζει τα πάντα για το σεξ ή πως γνωρίζει να κάνει καλό σεξ!

Συγκεκριμένα, είναι πιθανό πως από υπερβολική αυτοπεποίθηση, κάνει κακό σεξ, χωρίς να το θέλει.Εσύ, σαν καλή δασκάλα του έρωτα, θα του μάθεις πως να αποφεύγει τα λάθη και τις κακοτοπίες.

Ξεχνάει το στοματικό από μέρους του

Ζήτα από τον αγαπημένο σου να σκεφτεί, πως θα του φαινόταν αν σταματούσες να τους προσφέρει το ωραίο στοματικό που του κάνεις συχνά πυκνά ή όποτε το κάνεις να θυμίζει καταναγκαστικά έργα και αγγαρεία.

Έλα όμως που πολλά αγόρια αμελούν να περιποιηθούν τα ιδιαίτερα σημεία μιας γυναίκας, απλά και μόνο επειδή πιστεύουν ότι τα χάδια και φιλιά στην εν λόγω μικρή μας περιοχή, δεν τα χρειαζόμαστε αλλά ούτε και τα σπουδαιολογούμε. Μέγα λάθος!

Και το θέλουμε το στοματικό από εκείνον και πρέπει να αρχίσουμε να το διεκδικούμε! Άλλωστε, όσο πιο πολύ σε ανάψει με ένα καλό στοματικό, τόσο πιο εύκολα θα κορυφώσεις κατόπιν κατά την διείσδυση.

Θύμησέ του τα προκαταρκτικά

Εμείς τα κοριτσάκια μπορούμε να διεγερθούμε και από το πιο ανεπαίσθητο αλλά γεμάτο σεξουαλική ενέργεια χάδι. Ένα φιλί πίσω από το αυτί ή στο λαιμό, ένα απαλό χάδι στο στήθος είναι αρκετό για να σου φτιάξει τη σεξουαλική διάθεση.

Για κάθε γυναίκα το σεξ είναι πρώτα και πάνω απ' όλα ένα παιχνίδι του μυαλού, και το καλύτερο προκαταρκτικό είναι να θελήσει κι εκείνος να παίξει με αυτό και το σώμα εννοείται ότι θα ακολουθήσει. Κάθε γυναίκα θέλει να ξέρει (έστω και με ένα γραπτό μήνυμα) ότι ο καλός της και την θέλει και την επιθυμεί.

Τα ξαπλωτά προκαταρκτικά (αφού φτάσετε να είστε οριζόντια), θα κορυφώσουν μια κατάσταση που έχει ήδη ανάψει προτού φτάσετε να μπερδεύετε πόδια και χέρια ανάμεσα στα σεντόνια.

Ζήτα να κάνει μάθημα ανατομίας, γυναικείας

Όσο καλά κι αν γνωρίζουμε εμείς τα θηλυκά ότι η κλειτορίδα μας φέρνει το θαύμα του οργασμού, οι περισσότεροι άντρες (πιθανότατα και ο δικός σου) ακόμα πιστεύουν στη δύναμη της διείσδυσης του πέους τους και μόνο!

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια ας διαφωτίσουμε τα απανταχού αρσενικά: κύριοι, το 70% των γυναικών που έρχονται σε οργασμό, τα καταφέρνουν μέσω της πολύτιμης διέγερσης της κλειτορίδας τους.

Η διέγερση της μαγικής κλειτορίδας, μας κάνει πιο χαρούμενες, υγραίνει τον κόλπο και επιτρέπει την καλύτερη διείσδυση του πέους. Τελεία και παύλα!

Πιστεύει ότι ο οργασμός του είναι ο βασικός του στόχος (κι όχι ο δικός σου)

Στις περισσότερες περιπτώσεις, στο μυαλό των περισσότερων ανδρών και όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, με το που θα έρθει σε οργασμό ο αγαπημένος σου, το γλέντι σταματά και για τους δύο, είτε πρόλαβες εσύ, είτε όχι να χορέψεις τον τελευταίο χορό.

Εξήγησέ του ότι καταλαβαίνεις πόσο σημαντικός είναι για εκείνον ο οργασμός του, αλλά την ίδια στιγμή και η δική σου κορύφωση πρέπει να συνεκτιμάται και να προηγείται να μη τι άλλο!

Νομίζει ότι τα έχει με πορνοστάρ και ότι ο ίδιος είναι ο Ντίνος ο γιατρός (πορνοστάρ)

Ένα σωρό κορίτσια που υποφέρουν από τη μάστιγα της πορνοστάρ: το αγόρι σου βλέπει ταινίες ερωτικού περιεχομένου, όταν ακόμα εσύ έπαιζες με κούκλες και συνέπασχες με την Μπρέντα που δεν ήθελε να το κάνει με τον Ντίλαν στα ''Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς''.

Κακά τα ψέματα αλλά με τόσες ταινίες, κάπου κι εκείνος (ο καλός σου) το μπέρδεψε το πράγμα και από την πρώτη σας φορά πίστευε ότι θα κρεμιέστε στους πολυελαίους σαν πορνοστάρ. Οφείλεις, για το καλό σου και για το καλό του, να του εξηγήσεις, ότι οι σεξοταινίες βασίζονται στη φαντασία.

Καμία, μα καμία γυναίκα δεν θα τελειώσει με πάθος και ηδονή στο πρώτο δευτερόλεπτο και δεν φταις εσύ που αργείς να ολοκληρώσεις.

Εν το μεταξύ, κι ο ίδιος αγχώνεται και προσπαθεί να ξεπεράσει τους ηθοποιούς που βλέπει στις ερωτικές ταινίες, ενώ το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να εκμεταλλευθεί στο έπακρο τα προσόντα και τις δεξιότητές του στο κρεβάτι.