Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η συμβουλή που δίνει στις νέες μητέρες έχει μεγάλο ενδιαφέρον

11.07.2023
Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η συμβουλή που δίνει στις νέες μητέρες έχει μεγάλο ενδιαφέρον
Δυναμική παρουσία και στα social media η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μοιράζεται με κάθε ευκαιρία τις ενδιαφέρουσες θέσεις και απόψεις της ενώ δεν έχει αρνηθεί να απαντήσει σε όποια ερώτηση. Αυτή τη φορά το θέμα ήταν η μητρότητα.

Μία νέα επικοινωνία άνοιξε με τους followers της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση μέσω stories στο Instagram. Μέσω της προσφιλούς διαδικασίας Q & A η 30χρονη επιχειρηματία και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων αλλά και του βιγκανισμού, κλήθηκε να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις διαφόρων κατηγοριών.

Τη ρώτησαν, για παράδειγμα, πώς έχει καταφέρει να είναι και ο γιος της vegan και εκείνη απάντησε πως και ο Νίκος, όπως και τόσα άλλα παιδιά που μεγαλώνουν τρώγοντας ότι και οι γονείς τους, μαθαίνουν από πολύ μικρά ότι τα ζώα είναι φίλοι τους και όχι φαγητό.

1_11.png

Τη ρώτησαν τι είδους παπούτσια φορά καθώς είναι vegan και εκείνη απάντησε πως επιλέγει παπούτσια από υλικά που δεν προέρχονται από ζώα.

3_1.png

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση θυμάται τον πατέρα της και συγκινεί

Ήταν πολλές οι ερωτήσεις για την εξωσωματική γονιμοποίηση για την οποία η μοναχοκόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση έχει μιλήσει επανειλημμένα και εκείνη δεν δίστασε να μοιραστεί μέχρι και μια φωτογραφία της κοιλιάς της με τα σημάδια από τις ενέσεις.

1_22.jpg

Περί θηλασμού υπήρξαν πολλές απορίες στις οποίες απάντησε επίσης η Εριέττα η οποία έχει παραδεχτεί πολλές φορές ότι συνεχίζει να θηλάζει τον 16 μηνών γιο της, απλά τώρα εξήγησε ότι έχουν μειωθεί οι φορές που το κάνει και έχει μείνει μόνο το βραδυνό γεύμα.

3_14.jpg

Οι ευχές της Εριέττας Κούρκουλου στον γιο της που γιορτάζει είναι αυτό που θα πρέπει να εύχεται κάθε μάνα για τα παιδιά της

Η απάντηση που έδωσε, όμως, σε follower που ζήτησε τη μία και μοναδική συμβουλή που θα έδινε σε μια νέα (πρώτη φορά) μανούλα, μας έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. "Να το χαρείς", απαντά η Εριέττα τονίζοντας πως "μας γεμίζουν χιλιάδες άχρηστες συμβουλές". "Η μανούλα ξέρει ακριβώς τι να κάνει και τα μωρά μας είναι πολύ πιο ανθεκτικά από όσο νομίζουμε", γράφει η Εριέττα και προτρέπει τις μανούλες να βγαίνουν έξω, να κάνουν τα πάντα μαζί αν μπορούν και να μη φοβούνται. "Δεν παθαίνουν τίποτα", ολοκληρώνει και εμπνέει για περισσότερες κοινές εμπειρίες.

10_10.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 11.07.2023 - 16:00