Οι ευχές της Εριέττας Κούρκουλου στον γιο της που γιορτάζει είναι αυτό που θα πρέπει να εύχεται κάθε μάνα για τα παιδιά της

06.12.2022
Οι ευχές της Εριέττας Κούρκουλου στον γιο της που γιορτάζει είναι αυτό που θα πρέπει να εύχεται κάθε μάνα για τα παιδιά της
Του Αγίου Νικολάου σήμερα και στο σπίτι της Εριέττας Κούρκουλου-Λάτση και του συζύγου της Βυρωνα Βασιλειάδη έχουν μεγάλη γιορτή! Η ανάρτηση που αφιέρωσε στον γιο της η ελληνίδα κληρονόμος, επιχειρηματίας και ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων και του βιγκανισμού μας συγκίνησε ιδιαίτερα και τη μοιραζόμαστε με τη σειρά μας.

Το όνομα του πατέρα της, Νίκου Κούρκουλου, ο οποίος, για την ιστορία αν ζούσε, χθες (5/12/2022) θα γινόταν 88 ετών, αλλά και του αείμνηστου πεθερού της, Νίκου Βασιλειάδη, έδωσε μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα στον γιο τους που γεννήθηκε στις 23/3/2022 η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Σήμερα, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής, τιμά τον ίδιο και τους παππούδες τους, ξεκαθαρίζοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τι ακριβώς ονειρεύονται εκείνοι, ως γονείς από τον Νικολή τους!

"Σήμερα γιορτάζουμε το όνομά σου ζωή μου", ξεκινά τη συγκινητική λεζάντα η 29χρονη Εριέττα πλάι σε μια πανεμορφη φωτογραφία των τριών τους όπου οι μεν ενήλικες ατενίζουν τη θάλασσα, ο δε junior απολαμβάνει θηλασμό από τη μαμά του.

"Ένα όνομα που στην μαμά και τον μπαμπά φέρνει χιλιάδες γλυκόπικρες αναμνήσεις, μιας και έχουν φύγει και οι δυο Νικόλαοι από τους οποίους πήρες και εσύ το όνομά σου", συνεχίζει η Εριέττα, τονίζοντας ότι Νίκος πια υπάρχει ένας στις ζωές τους και "είσαι εσύ". "Ένας μικρός άνθρωπος, με τον δικό του μοναδικό χαρακτήρα και την δική του όμορφη πορεία να χαράξει στον κόσμο μας… Ένας τοσοδούλης, που μας έχει πάρει τα μυαλά".

"Θέλω να ξέρεις, ότι δεν περιμένουμε τίποτε από εσένα. Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου επειδή κληρονόμησες το όνομά τους, ούτε ελπίζουμε ότι ήρθες να γεμίσεις το κενό που άφησαν εκείνοι. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχεις την υγεία σου, να είσαι ευτυχισμένος και να γίνεις καλός άνθρωπος. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε υποστηρίζουμε σε όλα ♡︎", ολοκληρώνει τις ευχές της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση κι εμείς προσυπογράφουμε με την ευχή όλα τα παιδιά του κόσμου να έχουν τη δυνατότητα και τη στήριξη να περπατούν στον δικό τους δρόμο από πολύ νωρίς.

Χρόνια πολλά

Εριέττα Κούρκουλου: «Είναι απολύτως λογικό να πονάς, αντί να χαίρεσαι με την εγκυμοσύνη μιας άλλης γυναίκας»