Kate Hudson: Αποκαλύπτει ποια θεωρεί ως «ιδανική ημέρα» και όλες οι μαμάδες συμφωνούν

14.12.2022
Kate Hudson: Αποκαλύπτει ποια θεωρεί ως «ιδανική ημέρα» και όλες οι μαμάδες συμφωνούν
Πώς μοιάζει η τέλεια μέρα σου αυτή την εποχή; Ζεστή σοκολάτα σε ένα cozy καφέ μόλις τελείωσες τα ψώνια των γιορτών; Παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες ταινίες με τους δικούς σου; Διαγωνισμοί διακόσμησης μπισκότων με τα μωρά σου; Όλα αυτά τα πράγματα είναι πραγματικά υπέροχα, αλλά υπάρχει ένας τρόπος για να κάνεις μια μέρα της μαμάς απολύτως τέλεια – και η Kate Hudson το απέδειξε σε μια πρόσφατη συνέντευξη.

Η Hudson ρωτήθηκε σε μια συνέντευξη της για το Byrdie να ορίσει την τέλεια χειμωνιάτικη μέρα και ανέφερε τον ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια κοντά σε ένα ζεστό τζάκι πίνοντας τσάι. Ακούγεται ακριβώς όπως αυτό που περίμενες ότι θα πει αλλά μετά, άλλαξε γρήγορα γνώμη.

«Εντάξει, τώρα επιτρέψτε μου να σας περιγράψω την πραγματική τέλεια μέρα», είπε γελώντας. «Η πραγματική τέλεια μέρα είναι όταν αφιερώνω δύο ώρες στον εαυτό μου».

Παρά το γεγονός ότι χρειάζεται ένα διάλειμμα ως μαμά, η διάσημη σταρ λατρεύει τη ζωή της αυτή τη στιγμή. «Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που απολαμβάνω. Αγαπώ πραγματικά τη ζωή», είπε η Hudson στο Byrdie, προσθέτοντας: «Ξέρω ότι ακούγεται κάπως υπερβολικά έξω καρδιά ή κάτι τέτοιο».

Η Hudson, η οποία είναι μαμά του 18χρονου Ryder, του 11χρονου Bingham, και της 4χρονης Rani Rose, μοιράστηκε επίσης ότι κάνει τακτικά check-in με τον εαυτό της.

«Πώς είμαι; Πού είμαι; Και νιώθω καλά; Και νιώθω υγιής; Και πώς είναι τα παιδιά μου; Πώς είναι η σχέση μου; Λοιπόν, είμαι χαρούμενη αυτή τη στιγμή; Και τι χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένη; Πού πρέπει να αφιερώσω λίγο χρόνο για να επανεστιάσω;» εξηγεί. Είναι μια τόσο καλή στρατηγική για τις μαμάδες (και οποιονδήποτε!) να παραμείνει επικεντρωμένη και να κρατά υπό έλεγχο τις προτεραιότητές της.

«Έχω παιδιά σε όλη μου την ενήλικη ζωή», είπε στη συνέντευξη της. «Έχω ένα 4χρονο και έχω ένα παιδί στο κολέγιο. Και δεν ξέρω καν αν έχω ξεμπερδέψει ακόμη με τα παιδιά. Ξέρεις, δεν έχω αυτή την απάντηση ακόμα», είπε η Kate αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού!

«Το θέμα είναι με τα παιδιά, ότι πρέπει να τα αφήσεις να είναι αυτό που πρέπει να είναι», πρόσθεσε.