Τρεις αλάνθαστες συμβουλές για να κρατήσεις τη σχέση σου δυνατή και μετά το παιδί

18.05.2019
Τρεις αλάνθαστες συμβουλές για να κρατήσεις τη σχέση σου δυνατή και μετά το παιδί
Αγάπη, γάμος, παιδιά. Αγάπη, παιδιά, γάμος. Αγάπη, συντροφικότητα, παιδιά. Υπάρχουν εκατομμύρια σενάρια όταν πρόκειται για σχέσεις και όλα έχουν τη δική τους μοναδική εμπειρία. Είτε είσαι παντρεμένη με τον σύντροφό σου και έχετε μαζί παιδιά είτε δεν είστε μεταξύ σας παντρεμένοι και έχετε σχέση όπου υπάρχουν παιδιά, πιθανότατα να τα έχεις γευτεί όλα: τα σκαμπανεβάσματα, τα κάτω, τα πάνω, τις καμπύλες, τα ψηλά και τα χαμηλά επίπεδα.

Με τους τρόπους που θα διαβάσεις παρακάτω θα καταφέρεις να κάνεις τον γάμο σου πιο ισχυρό μετά τα παιδιά και να δουλέψεις για να τον ενισχύεις κάθε μέρα.

Εστίασε στην επικοινωνία

Η επικοινωνία είναι μακράν το πιο σημαντικό πράγμα στη σχέση του ζευγαριού.
Πάρε το χρόνο σου για να επικοινωνήσεις για τα πάντα: πράγματα που σε ενοχλούν (και γιατί), πράγματα που αγαπάς στον σύντροφό σου, αυτά που απολαμβάνεις αλλά και αυτά που δεν σου αρέσουν στο κρεβάτι. Μίλα ακόμα και για τις διαφορές στην ανατροφή σας.
Δημιούργησε τον περιβάλλον και βρες το χρόνο να μιλήσεις, ακόμη και αν τα μάτια σου είναι βαριά και έχεις ένα καλό βιβλίο που σε περιμένει.

Διάβασε επίσης: Τα 6 μυστικά ενός ευτυχισμένου γάμου σύμφωνα με τον Tom Hanks ο οποίος είναι παντρεμένος για 31 χρόνια!

Προτεραιότητα στο σεξ και την οικειότητα

Συμπεριλαμβάνoνται τόσο το σεξ όσο και η οικειότητα, διότι μερικές φορές (ίσως, οι περισσότερες γυναίκες μπορεί να το έχουν βιώσει), το σεξ δεν είναι πάντα προτεραιότητα μετά από τη γέννηση ενός μωρού. Η λίμπιντο μπορεί να κατέβει. Σκέψου λοιπόν τι σου αρέσει. Με τι πραγματικά αισθάνεσαι καλά; Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τα πάντα, από μια αγκαλιά κάτω από τα σκεπάσματα και φιλιά για καληνύχτα, μέχρι τις βαθύτερες και πιο τρελές φαντασιώσεις σου.
Όταν είμαστε καλά σεξουαλικά, όλα είναι καλύτερα. Μην υποτιμάς τη δύναμη της σεξουαλικής ενέργειας στη ζωή σου και τη σχέση σου!

Μην εγκαταλείπεις τις περιπέτειες

Πήγαινε αυτό το ταξίδι! Πάρτε τα παιδιά σας ή πηγαίνετε μόνοι σας, αν μπορείτε. Και αν δεν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, αναζητήστε μικρές περιπέτειες στην καθημερινή σας ζωή και γύρω από την πόλη που μένετε. Αλλάξτε τη συνηθισμένη νυχτερινή ρουτίνα και πηγαίνετε για μπόουλινγκ. Πηγαίνετε σε μια στοά για ποτό ή σε μια συναυλία. Διασκέδασε!