Τα δώρα που θα ενθουσιάσουν κάθε παιδί στις γιορτές

18.12.2015
Τα παιδιά, μικρά και μεγάλα, αναζητούν τα δώρα τους και αυτές τις γιορτές. Εμείς βρήκαμε έξυπνα δώρα που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά και θα τα βάλουν στο κλίμα των γιορτών. Και φυσικά μην ξεχνάς τη σημασία του καλού παιχνιδιού και βιβλίου στην διαπαιδαγώγηση του παιδιού και την ασφάλεια ως κριτήριο για την αγορά. Στη συνέχεια αναφέρονται ενδεικτικά παιχνίδια και βιβλία.

Δώρα που εξ'απτουν τη φαντασία

Σκηνή Its' Christmas

Η σκηνή 'IT’S CHRISTMAS' είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτήν την εορταστική εποχή του χρόνου – τα Χριστούγεννα. Περίτεχνα διακοσμημένη με χρυσό φερμουάρ, μπορεί να αποτελέσει την τέλεια «κρυψώνα» για τα Χριστουγεννιάτικά σας δώρα. Γεμίστε λοιπόν τη σκηνή με δώρα και διασκεδάστε!

Κατασκευαστής: FIELDCANDY

ΚΛΑΣΙΚΟ ΣΤΥΛ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ: Σκηνή θυέλλης υψηλών επιδόσεων με σκελετό τύπου "Α", ικανή να ανταποκριθεί σε ακραίες καιρικές συνθήκες.

ΚΑΛΥΜΜΑ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ:100% polyester. Τυπωμένη ψηφιακά. Αδιάβροχη για τουλάχιστον 5.000 mm ύψος νερού. Επιβραδύνει την εξάπλωση ενδεχόμενης φωτιάς κατά τα ευρωπαϊκά & αμερικανικά πρότυπα.Δοκιμασμένη για σκισίματα, ανθεκτική στο ξεθώριασμα από UV ακτινοβολία.

Θα την βρεις http://www.mglparts.com

Σκηνή GINGERBREAD HOUSE Little Campers

Η σκηνή GINGERBREAD HOUSE είναι ειδικά σχεδιασμένη για αυτήν την εορταστική εποχή του χρόνου – τα Χριστούγεννα. Περίτεχνα διακοσμημένη με χρυσό φερμουάρ, μπορεί να αποτελέσει την τέλεια «κρυψώνα» για τα Χριστουγεννιάτικά σας δώρα. Γεμίστε λοιπόν τη σκηνή με δώρα και διασκεδάστε!

Κατασκευαστής: FIELDCANDY

Κατασκευασμένη από τα ίδια υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούνται και στις υπόλοιπες σκηνές μας, η Little Campers είναι η τέλεια προσθήκη για δημιουργικό παιχνίδι.

Θα τη βρεις http://www.mglparts.com

Παιδικά ημερολόγια για να πάει καλά ο χρόνος

Μια ωραία ιδέα για οικονομικό δωράκι τα Χριστούγεννα είναι το παιδικό ημερολόγιο. Διαλέξαμε τρία από τα πιο ωραία ημερολόγια των Public και σου τα παρουσιάζουμε.

Αλήθειες που μπορεί να μας εκπλήξουν και να μας διασκεδάσουν. Αυθεντικές, δροσερές ατάκες των παιδιών μας, σ' ένα εύχρηστο ημερολόγιο, που θα προσθέσουν ένα ακόμα χαμόγελο στην κάθε μέρα που έρχεται. Καλή Χρονιά!

Το 12μηνο ημερολόγιο τοίχου Minions 2016 θα χαρίσει εύθυμη διάθεση και θα στολίσει τους τοίχους τη νέα χρονιά, όσων είναι ή καλύτερα νιώθουν παιδιά!

Όλοι οι μεγάλοι ήταν κάποτε παιδιά… λίγοι όμως το θυμούνται»

Παιδικά βιβλία που τα παιδιά θ΄αγαπήσουν

Ένα καλό βιβλίο είναι πάντα ένα χρήσιμο δώρο αλλά πάνω απ΄όλα πρέπει να είναι ενδιαφέρον και ευχάριστο για το παιδί. Συγκεντρώσαμε μερικά γιορτινά και όχι μόνο παραμύθια που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών. Και εννοείται πως μπορείς να τα βρεις όλα στα αγαπημένα μας Public.

Οι επιλογές μας

Χλαπατσούληδες - Το περιπόθητο φλουρί της βασιλόπιτας

Κάθε χρόνο το φλουρί της βασιλόπιτας πέφτει σε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας. Για να βοηθήσει λίγο την τύχη του ώστε να τύχει σ’ αυτόν το περιπόθητο φλουρί και σε κανέναν άλλο, ο Χαράλαμπος Χλαπατσούλης ξενυχτάει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και βάζει σε εφαρμογή ένα ιδιοφυές και παράτολμο σχέδιο. Το σχέδιο όμως δεν εξελίσσεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του και οδηγεί τον Χαράλαμπο Χλαπατσούλη στις πιο απίθανες και σπαρταριστές περιπέτειες στα πέρατα του κόσμου όταν, ακολουθώντας έναν Κινέζο με κρεμεζί κιμονό κεντημένο με μπλε δράκους, επιβιβάζεται κατά λάθος σε ένα αεροπλάνο με προορισμό τη Μογγολία.

Ακόμα ένα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο από τον Ευγένιο Τριβιζά, με χιούμορ και περιπέτεια, που θα λατρέψουν σίγουρα τα παιδιά.

Εκδόσεις: Ψυχογιός
Ηλικία: 5-8
Σελίδες: 72

Η μάγισσα τσαπατσούλα και οι καλικάτζαροι

Είναι παραμονές Χριστουγέννων και τα καλικαντζαράκια έχουν ανέβει στη γη για τις γνωστές τους σκανταλιές στα σπίτια των ανθρώπων. Τρεις απ' αυτούς όμως, ο Φρίτιο, ο Θρίτιο και ο Αμπλεμπούμπλης, έχουν την ατυχία να μπουν στο σπίτι της μάγισσας Τσαπατσούλας. Η οικοδέσποινα, αντί να τρομάξει και να τους διώξει άρον-άρον, θα τους προσκαλέσει όλο χαρά σ' ένα επεισοδιακό χριστουγεννιάτικο πάρτι. Ιπτάμενοι κουραμπιέδες, χαμένα δόντια και σβούρες στον αέρα θα κάνουν τη βραδιά αξέχαστη για τους τρεις κατεργάρηδες, που ακόμα τρέχουν για να γλιτώσουν! Εξαιρετική η εικονογράφηση της Κατερίνας Βερούτσου η οποία μας μεταφέρει στις γιορτές με πολλές-πολλές τσαπατσουλιές!

Εκδόσεις: Διάπλαση
Συγγραφέας: Κατσαρή Χαρά
Σελίδες: 32

Οι πειρατές της καμινάδας

Ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς, λίγο πριν σημάνουν μεσάνυχτα, ένας πελαργός, ένας χιονάνθρωπος, ένας κόκκινος ιππόκαμπος, δυο παιδιά και δυο πειρατές συναντιούνται γύρω από μια καμινάδα. Ποιοι είναι; Από πού έρχονται; Και το κυριότερο: τι γυρεύουν γύρω από την καμινάδα; Ένα βαρελάκι με φάρμακο ιλαράς, μια καταχθόνια μάγισσα, ένα ανομολόγητο μυστικό, δυο σοφοί εντομολόγοι, ένα χαμένο ζουζούνι, ένας φουσκομπαλονότης, ένα ανεμολούλουδο και δώδεκα μπαλαντέρ οδηγούν τους ήρωες της ιστορίας σε ανήκουστους κινδύνους, ξέφρενα κυνηγητά και απροσδόκητες περιπέτειες, από τη γιορτή της σαπουνόφουσκας στην Κίνα, στο πάρτι των μεθυσμένων φαντασμάτων, από το γαλάζιο πουπουλένιο σύννεφο στο γκρίζο γρανίτινο φαράγγι. Μια ξεκαρδιστική περιπέτεια σε στοιχειωμένους πύργους, μυστικά λιμάνια, κακόφημα πανδοχεία, μυθικά παλάτια, ανεξερεύνητες ζούγκλες και φουρτουνιασμένους ωκεανούς. Μια περιπέτεια γευστική σαν κρέμα σαντιγί, μαγευτική σαν πυροτέχνημα, πιο παράξενη από τη γύρη των ονείρων, πιο φανταστική από το μυστικό της ασημένιας φεγγαροπεταλούδας.. Και αυτό θα είναι το μεγάλο μυστικό των δύο κοριτσιών.

Ένα δώρο που θα λατρέψουν μικροί, αλλά και μεγάλοι. Που θα γελάσουν μα συνάμα και θα συγκινηθούν, ακόμα και θα δακρύσουν. Από τα καλύτερα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά, θα μεταφέρει τα παιδιά, ακόμα και εσάς, σε κόσμους παραμυθένιους, αλλά και πραγματικούς συνάμα.

Εκδόσεις: Ψυχογιός
Τίτλος: Οι πειρατές της καμινάδας
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Σελίδες: 256
Ηλικία: 9-11 ετών

Ο δράκος Ναπολέων

Το πρωί είχε βρέξει καρεκλοπόδαρα, αλλά γρήγορα βγήκε ο ήλιος, μαζί μ’ ένα υπέροχο ουράνιο τόξο… Στο διάλειμμα, ενώ όλα τα δρακάκια βγήκαν στο προαύλιο για να παίξουν στις κούνιες, το σκάμμα, τις τσουλήθρες και τις στριφογυριστές χελώνες, ο Ναπολέων κάθισε σ’ ένα παγκάκι αμίλητος. Το βλέμμα του ήταν καρφωμένο στην Ιωσηφίνα που έπαιζε κυνηγητό με τις φίλες της, την Εριέτα και τη Λουίζα. Δεν πρόσεξε τον Αρθούρο που, τρέχοντας με φόρα, ήρθε από πίσω του, του έδωσε μια με την ουρά του και τον ξάπλωσε φαρδύ πλατύ στο βρεγμένο σκάμμα! Ο Ναπολέων σηκώθηκε αργά και τίναξε τις λάσπες από πάνω του. Ο κόσμος λες και σταμάτησε για μια στιγμή να γυρίζει… Είδε όλα τα δρακάκια να έχουν σταματήσει το παιχνίδι τους και να τον παρατηρούν. Τα περισσότερα γελούσαν. Πιο πολύ όμως γελούσε ο Αρθούρος. Μόνο η Ιωσηφίνα είχε ένα θλιμμένο βλέμμα στο προσωπάκι της…

Ένα πολύ χρήσιμο βιβλίο, εύκολα κατανοητό στα παιδιά, περνάει με τον καλύτερο και τρυφερό τρόπο το μήνυμα για τη σχολική βία.

Εκδόσεις: Ψυχογιός
Συγγραφέας: Χρήστος Δημόπουλος
Σελίδες: 48
Ηλικία : 3--8

Τι καλύτερο από μια "monopoly" κλασική ή μη!

Επιτραπέζιο Monopoly Εγώ ο Απαισιότατος 2

Η αγαπημένη σας MONOPOLY ποτέ δεν ήταν τόσο σκανδαλιάρικη μέχρι που συνάντησε τη φοβερή παρέα των MINIONS!

Τα παιδιά σας θα λατρέψουν:

  • Να κάνουν συλλογή από αποκλειστικές φιγούρες Μίνιον
  • Να στριφογυρίσουν το Μινιόν με την μπανάνα
  • Να χρησιμοποιήσουν τα Μπανανοχρήματα αντί για χρήματα

Επιτραπέζιο Monopoly Junior Game Frozen Edition.

Το επιτραπέζιο παιχνίδι Monopoly συναντά τη δύναμη του χιονιού και του πάγου! Ταξιδέψτε με την Άννα, την Έλσα και τον Όλαφ κάνοντας τον γύρο της Αρεντέλα και αγοράζοντας τις πιο μαγικές της τοποθεσίες! Συλλέξτε τα πιο κρύα χρήματα και λιώστε την παγωμένη σας καρδιά! Με αποκλειστικές φιγούρες–πιόνια από την ταινία Frozen - Ψυχρά & Ανάποδα!

Ένα παιδικό επιτραπέζιο για 2 έως 3 παίκτες. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 5 ετών και μεγαλύτερα.

Monopoly Standard

Η Monopoly Standard είναι το πλέον κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι Αγοραπωλησίας Ιδιοκτησιών!

Επινοημένο στην Αμερική στη διάρκεια της Μεγάλης Οικονομικής Ύφεσης αποτελεί το αυθεντικό παιχνίδι μεγάλων χρηματικών συναλλαγών και απίστευτων περιουσιών! Ξεκίνησε από τη γνωστή Αφετηρία, μετακινήσου γύρω - γύρω στο ταμπλό, αγόρασε και πούλησε οικόπεδα, κτίσε Σπίτια και Ξενοδοχεία. Πρόσεχε τους παίκτες που θα σταματούν στις ιδιοκτησίες σου, γιατί σου οφείλουν ενοίκια! Και μην ξεχνάς να εισπράττεις την αμοιβή σου κάθε φορά που περνάς από την Αφετηρία! Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα σου, μεγιστοποίησε τα κέρδη σου και πραγματοποίησε τις πιο συμφέρουσες αγοραπωλησίες! Ακόμα και αν σε εγκαταλείψει η τύχη σου, μπορείς πάντα να καταφύγεις σε υποθήκες και σε συναλλαγές με τους υπόλοιπους παίκτες.

Αν γίνεις ο πλουσιότερος παίκτης με το μονοπώλιο στα χέρια σου, τότε έχεις κερδίσει στη Monopoly!

*Αυτές κι άλλες εκδόσεις της Monopoly θα τις βρεις ΟΛΕΣ στα Public.

Σούπερ οικονομικές επιλογές μέχρι 3 ευρώ

Τα παιδικά δωράκια και τα παιχνίδια δεν είναι απαραίτητο να είναι ακριβά. Στα Public βρήκαμε σούπερ οικονομικές επιλογές που θα ενθουσιάσουν τα παιδάκια. Τσέκαρε μερικές από αυτές.

Πλάθω ζυμαράκια με τα δυο χεράκια

... με πλαστοζυμαράκια Play-Doh. Τέσσερα βαζάκια Play-Doh των 53 γραμμαρίων για να δημιουργήσεις αμέτρητα πολύχρωμα σχέδια μόλις με 1.99 ευρώ.

Σακουλάκι Μικρό μου Πόνυ...

για να γίνει η συλλογή ακόμα πio μεγάλη! Κάθε σακουλάκι περιέχει 1 διαφορετικό πόνυ! Τιμή 1,99 ευρώ

Κλασικό & αγαπημένο Playmobil

Οι δύο κλόουν θα σε κάνουν να γελάσεις μέχρι δακρύων! Φιγούρες: 2 Προτεινόμενη ηλικία: 4-10 ετών και σούπερ τιμή στα 2,99 ευρώ.