Πώς οι διακοπές με φίλους μπορούν να επηρεάσουν την παρέα

09.08.2020
Πώς οι διακοπές με φίλους μπορούν να επηρεάσουν την παρέα
Τι να προσέξεις για να αποφύγεις παρεξηγήσεις και εντάσεις

Οι διακοπές με φίλους μπορεί να σας φέρει πιο κοντά και είναι η ιδανική ευκαιρία για να δημιουργήσετς κοινές εμπειρίες και αναμνήσεις.

Τι γίνεται όμως με όσα μπορεί να σας απομακρύνουν; Ακόμη κι αν ξεκινάτε το ταξίδι σας με τις καλύτερες προθέσεις και την καλύτερη διάθεση, θα πρέπει να θυμάσαι πως μερικές φορές, οι εντάσεις είναι αναπόφευκτες και μερικά πράγματα μπορεί να εξελιχθούν διαφορετικά απ'ότι περίμενες.

Δες και αυτό: Πώς να περάσεις καλά με τις φίλες σου ακόμα και αν έχετε διαφορετικό... budget

Αυτά είναι όσα μπορεί να επηρεάσουν τις διακοπές σου, εάν πρόκειται να πας με παρέα φίλων:

Η παρέα
Το γεγονός ότι κάποια άτομα μπορεί να γνωρίζονται καιρό, δε σημαίνει απαραίτητα πως θα ταιριάξουν στις διακοπές. Για να αποφύγεις να ανακαλύψεις την κακή πλευρά του χαρακτήρα τους αφού θα έχετε ήδη φτάσει στον προορισμό σας, επίλεξε προσεκτικά την παρέα με την οποία θα πας διακοπές. Προτίμησε άτομα με τα οποία έχεις άνεση, παρόμοιες απόψεις και δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει εντάσεις μεταξύ σας.

Τα οικονομικά
Για να αποφύγετε παρεξηγήσεις όσο θα βρίσκεστε στις διακοπές σας με διαφωνίες σχετικά με τα έξοδα σας, τις εξόδους και τους διακανονισμούς, είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχετε από κοινού αποφασίσει το πόσα χρήματα μπορείτε να διαθέσετε και που.

Αυτό το είδες; Πώς να λες "όχι" στους φίλους σου με μεγαλύτερη ευκολία -Χρειάζεται κι αυτό!

Το φαγητό
Κάποιοι μπορεί να είναι χορτοφάγοι, κάποιοι λάτρεις του κρέατος, άλλοι να θέλουν να επισκεφθούν καλά εστιατόρια και κάποιοι άλλοι να θέλουν μόνο ταβερνάκια. Καλό θα είναι να βρείτε εξ αρχής μια κοινά αποδεκτή λύση και να κάνετε αμοιβαίους συνδυασμούς και υποχωρήσεις.

Η διάθεση
Η ταλαιπωρία, οι πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο και οι νέες συνθήκες μπορούν πολλές φορές να βγάλουν προς τα έξω τις γκρίνιες και την κακή μας διάθεση. Ένα από τα πιο σημαντικά είναι όλοι στην παρέα να φέρονται με ευγένεια και σεβασμό προς όλους.