Πώς να αναθερμάνεις τη σχέση με μια φίλη σου

04.01.2021
Πώς να αναθερμάνεις τη σχέση με μια φίλη σου
Αισθάνεσαι ότι έχετε απομακρυνθεί; Αυτά είναι τα βήματα για να έρθετε και πάλι πιο κοντά

Είτε επειδή η ενήλικη ζωή μας γεμίζει υποχρεώσεις και μας "τρώει" χρόνο είτε επειδή υπήρξε μια ένταση ή αντιπαράθεση, είναι πολύ πιθανό η σχέση μας με κάποια άτομα να παγώσει.

Δες και αυτό: Πώς να βοηθήσεις μια φίλη με κατάθλιψη

Δες παρακάτω τους τρόπους να δείξεις ξανά την αγάπη σου προς τη φίλη σου και να της αποδείξεις ότι νοιάζεσαι για εκείνη:

Επικοινώνησε μαζί της χωρίς συγκεκριμένο λόγο
Τηλεφώνησε της ή στείλε της ένα μήνυμα λέγοντας της απλά ότι την σκεφτόσουν. Μια αστεία εικόνα με κάτι με το οποίο ξέρεις ότι θα ταυτιστεί ή μια παλιά σας φωτογραφία θα της ανεβάσει τη διάθεση και θα την κάνει να θυμηθεί ότι μοιράζεστε ένα όμορφο συναισθηματικό δεσμό.

Άκουσε την
Το να προσπαθήσεις να καταλαβαίνεις τις ανάγκες της και να ακούσεις τους προβληματισμούς της είναι πολύ σημαντικό για να της δείξεις ότι είναι σημαντική για εσένα. Κάνε στοχευμένες ερωτήσεις με ενδιαφέρον, μην τη διακόπτεις, και συμβούλευσε την με όμορφο τρόπο.

Αυτό το είδες; Έρευνα δείχνει ότι πόσοι από τους φίλους σου νοιάζονται πραγματικά για σένα

Δώσε το παρών όταν το χρειάζεται

Αν την ακούσεις στεναχωρημένη ή καταλάβεις ότι χρειάζεται παρέα ή έστω και κάτι μικρό για να την κάνει να ξεχαστεί και να ξεφύγει από τους προβληματισμούς της, μπορείς να προσφερθείς να την επισκεφθείς με καφέ και κεράσματα ή να της προτείνεις να πάτε μια μεγάλη βόλτα στη φύση όπου μπορείτε να μιλήσετε για οτιδήποτε.

Κάνε της ένα δώρο
Δεν υπάρχει λόγος να είναι κάτι ακριβό - Ένα όμορφο δώρο που της ταιριάζει και ξέρεις ότι θα το εκτιμήσει θα την κάνει να νιώσει πολύ καλύτερα.