Τα κοινά των ανθρώπων που όλοι θέλουν να κάνουν παρέα

21.06.2020
Τα κοινά των ανθρώπων που όλοι θέλουν να κάνουν παρέα
Ποια στοιχεία κάνουν ένα άτομο αξιαγάπητο στις παρέες;

Θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει πως κάποιοι άνθρωποι είναι σα να έχουν ένα εσωτερικό "άστρο": Λάμπουν εσωτερικά και έχουν μια καλή ενέργεια κάτι που λειτουργεί σα μαγνήτης στους ανθρώπους που τους συναναστρέφονται και αυτό κάνει όλους να θέλουν να βρίσκονται κοντά τους και να τους κάνουν παρέα.

Δες και αυτό: Πώς να κάνεις φίλους στην ενήλικη ζωή σου

Ποια είναι τα κοινά των ανθρώπων αυτών;

Έχουν τρόπους: Όποιον κι αν συναναστρέφονται, φέρονται με ευγένεια ακόμη κι αν δεν υπάρχει κάποιο όφελος για τους ίδιους.

Είναι καλοί ακροατές: Σε όλους αρέσει να μιλούν, ιδίως όταν η συζήτηση αφορά τους ίδιους, αλλά δε ξέρουν όλοι να ακούνε πραγματικά. Ο άνθρωπος που θα σε κάνει να θες να τον κάνεις παρέα ακούνε προσκεκτικά όσα λες και κάνουν ερωτήσεις από γνήσιο ενδιαφέρον.

Είναι προσαρμοστικοί: Πρόκειται για ένα δυνατό χαρακτηριστικό συναισθηματικής ευφυίας. Καταλαβαίνουν ότι ένας άνθρωπος από έναν άλλο διαφέρουν και ξέρουν πώς να προσαρμόσουν τον τρόπο επικοινωνίας τους για να γίνει συζήτηση σε κάθε περίσταση.

Αυτό το είδες; Έρευνα δείχνει ότι πόσοι από τους φίλους σου νοιάζονται πραγματικά για σένα

Χαμογελούν και αγαπούν τη ζωή: Τι πιο ευχάριστο από ένα αυθεντικό χαμόγελο, καλή ενέργεια και αγάπη για τις εμπειρίες που έχει να προσφέρει η ζωή;

Εκφράζουν συμπόνοια: Οι συμπαθητικοί άνθρωποι αισθάνονται αυτό που βιώνουν οι άλλοι, ενδιαφέρονται πραγματικά χωρίς υπερβολές και δε φέρονται σκληρά όταν δεν πρέπει.

Είναι πραγματικοί: Είναι διαφορετικό να είσαι ο εαυτός σου και να είσαι εντάξει με αυτόν από το να αλλάζεις συνεχώς χαρακτήρα ώστε να είσαι συμπαθής. Οι άνθρωποι που όλοι θέλουν στην παρέα τους δεν υποκρίνονται και δεν θα κρύψουν τα πραγματικά τους πιστεύω προκειμένου να μη ρισκάρουν να χάσουν τη συμπάθεια κάποιων.