5 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου κινδυνεύει να γίνει τοξική

20.03.2019
5 σημάδια που δείχνουν ότι η σχέση σου κινδυνεύει να γίνει τοξική
Όσο πιο νωρίς τα εντοπίσεις, τόσο καλύτερα!

Αισθάνεσαι ότι η σχέση σου έχει πάρει την κατρακύλα; Κατηφορίζει αλλά δεν μπορείς να την σταματήσεις; Μια σχέση ταραγμένη που ενδεχομένως να γίνει και αρρωστημένη στην πορεία. Το φοβάσαι... Αν όντως συμβαίνει αυτό, τότε ίσως είναι καιρός να κοιτάξεις μακριά και να σκεφτείς εάν αυτή είναι η σωστή διαδρομή για εσένα ή τον σύντροφό σου.

Διάβασε επίσης: Βγαίνεις με έναν νάρκισσο; 5 σημάδια για να το καταλάβεις

Αυτό που κάνει τέτοιες σχέσεις τόσο δύσκολες είναι ότι ενώ μπορούν να γίνουν πραγματικά τοξικές, είναι επίσης γεμάτες με αυτό το είδος του πάθους που μπορεί να σε δυσκολέψει να τις αφήσεις. Το πρώτο βήμα για να πάρεις τον έλεγχο της συναισθηματικής σου ευημερίας είναι να αναγνωρίσεις πρώτα ποια είναι πραγματικά η δυναμική της - και αν τελικά αξίζει να τη σώσεις.

Διάβασε κι αυτό: Έρευνα: Οι 10 λόγοι για τους οποίους χωρίζει μια γυναίκα

Ενώ τα σημάδια είναι συχνά εμφανή, μερικές φορές όταν δεν ξέρεις πώς να το χειριστείς μπορεί να καταλήξει πραγματικά σε μπέρδεμα. Επίσης, συχνά και η καρδιά παίζει τα δικά της παιχνίδια. Αν, όμως έχεις αναγνωρίσει τα παρακάτω πέντε σημάδια μέσα στη σχέση σου, σύμφωνα τους ειδικούς του elitedaily σημαίνει πως δυστυχώς οδεύει προς άσχημη κατεύθυνση. Αν όχι, μπορείς να το προσπαθήσεις λίγο ακόμα..

  • Συνεχίζετε να έχετε τον ίδιο καυγά ο οποίος κλιμακώνεται.
  • Δεν μπορείς να συγχωρέσεις το παρελθόν
  • Νιώθεις ότι η σχέση σου έχει γίνει σαν ένα rollercoaster. Πάνω-κάτω όλη την ώρα.
  • Έχεις αρχίσει να αμφιβάλεις για τον εαυτό σου.
  • Τα πάντα είναι έκρυθμα, σαν να είστε και οι δύο με το δάκτυλο στη σκανδάλη

Τροφή για σκέψη!