Τι να του απαντήσεις, σύμφωνα με το μήνυμα που σου έστειλε

15.11.2018
Τι να του απαντήσεις, σύμφωνα με το μήνυμα που σου έστειλε
Αναζητεί την επιβεβαίωση σου ή εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά; Να τι πρέπει να του στείλεις

Πόσες φορές έχεις λάβει ένα ενοχλητικό μήνυμα από κάποιον ο οποίος σε ενδιαφέρει, αλλά είσαστε ακόμη στις αρχές της γνωριμίας σας, και δεν ξέρεις πώς να απαντήσεις για να του περάσεις αυτό που αισθάνεσαι με τον σωστό τρόπο;

Είτε αυτός ο τύπος αναζητά επιβεβαίωση χωρίς να δείχνει μεγάλη θέληση να επενδύσει σε σένα, είτε δείχνει ασυνέπεια επηρεάζοντας τη διάθεση και το πρόγραμμα σου, ο dating coach Matthew Hussey σου δίνει τις απαντήσεις σε κάθε "περίεργο" μήνυμα που μπορεί να δεχτείς, και εξηγεί γιατί αυτά είναι τα καλύτερα λόγια που μπορείς να του πεις:

Δες και αυτό: Στείλε του αυτό το μήνυμα για να κάνει την πρώτη κίνηση

Ενοχλητικό μήνυμα # 1: Το "Δώσε μου επιβεβαίωση"

Αυτό συνήθως συμβαίνει όταν ένας άντρας που κάνει πολύ λίγη προσπάθεια, ξαφνικά σου στέλνει και σου λέει ότι του έλειψες.

Δυστυχώς, όπως λέει και ο Hussey, πολλές γυναίκες σκέφτονται ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ χαριτωμένο και κολακεύονται πάρα πολύ. Αυτό που πρέπει να κάνεις όμως, είναι να μην του δώσεις την επιβεβαίωση που αναζητεί λέγοντας του "Και μένα μου έλειψες" ή κάτι τέτοιο. Αντ'αυτού, πες μου απλώς κάτι σαν: "Eίσαι πολύ γλυκός, σ'ευχαριστώ πολύ".

Απόλαυσε την επιβεβαίωση, αντέδρασε με έναν γλυκό και ταπεινό τρόπο, αλλά μην του δώσεις αυτό που ζητάει επειδή έκανε μια πολύ μικρή προσπάθεια.

Ενοχλητικό μήνυμα # 2: Η "Επιστροφή από το πουθενά"

Αυτό συμβαίνει όταν ένας άντρας που δεν σου έχει στείλει ούτε ένα μήνυμα για εβδομάδες, ξαφνικά σε θυμάται και σου στέλνει κάτι σαν: "Γεια σου. Σε σκεφτόμουν".

Πρόκειται για έναν τύπο που βγήκε από το ραντάρ, και ξαφνικά αποφάσισε να επιστρέψει γιατί έτσι το αισθάνθηκε τη συγκεκριμένη στιγμή. Όπως και πριν, αντί να του δώσεις αυτό που θέλει, πες του κάτι χιουμοριστικό όπως: "Λογικό" ή "Προφανώς".

Δείχνει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και πάνω απ'όλα, τσαχπινιά. Θα τον πειράξεις με έναν πιο έξυπνο τρόπο και θα τον βάλεις σε θέση να ελέγξει τα συναισθήματα του, αντί να γίνεται το αντίστροφο.

Δες και αυτό: Ερωτεύεσαι συνέχεια το λάθος άτομο; 8 τρόποι για να μη σου ξανασυμβεί

Ενοχλητικό μήνυμα # 3: Το "Διασκέδασε με"

Πολύ απλά, αυτό συμβαίνει όταν ένας άντρας στέλνει: "Γειά σου".

Το μόνο που έχεις να κάνεις, αν φυσικά ενδιαφέρεσαι, είναι να δώσεις την ίδια απάντηση, αλλά με περισσότερο πάθος για να δείξεις ότι είσαι πιο ενθουσιώδης. Απλώς στείλ'του ένα: "Γειά σου!".

Αυτό το είδες; 6 τρόποι για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του ζωντανό μετά το πρώτο ραντεβού

Ενοχλητικό μήνυμα # 4: Το μήνυμα της ασυνέπειας

Έχετε εδώ και μέρες συμφωνήσει να βρεθείτε και, το βράδυ του ραντεβού, στις 11 το βράδυ, ενώ δεν έχει έρθει σε επαφή καθόλου μαζί σου στο ενδιάμεσο, σου στέλνει ένα μήνυμα που λέει: "Τι κάνεις;"

Είναι σχεδόν σαν να μην κανονίσατε τίποτα και τώρα απλώς εμφανίζεται από το πουθενά. Σε αυτήν την περίπτωση, πες του: "Είμαι με τις πιτζάμες μου, έτοιμη για ύπνο".

Το πιο πιθανό είναι να σου απαντήσει κάτι σαν "Κρίμα, ήλπιζα να σε δω". Αυτό που πρέπει να του πεις στη συνέχεια είναι το εξής: "Νόμιζα ότι θα προλαβαίναμε μια πιο λογική ώρα, αλλά επειδή δεν μιλήσαμε καθόλου, υπέθεσα ότι τελικά δεν ήθελες και τόσο."

Με αυτόν τον τρόπο, έχεις καταφέρει τα εξής: Πρώτον, του έχεις κάνει ξεκάθαρο ότι την επόμενη φορά πρέπει να επικοινωνήσει μαζί σου μια πιο λογική ώρα. Με άλλα λόγια, έχεις δείξει τα όρια σου.

Δεύτερον, τον έχεις χαρακτηρίσει, με τον δικό σου τρόπο, ως ασυνεπή, και κανένας δεν θέλει να χαρακτηρίζεται έτσι. Και, τέλος, του δείχνεις ότι ακόμη και όταν του δείχνεις τα όρια σου, μπορείς να είσαι ακόμα παιχνιδιάρα και όχι επιθετική.