Το πρώτο ραντεβού μαζί του ήταν τέλειο; Δες τι μήνυμα πρέπει να του γράψεις την επόμενη μέρα

12.11.2018
Το πρώτο ραντεβού μαζί του ήταν τέλειο; Δες τι μήνυμα πρέπει να του γράψεις την επόμενη μέρα
Μόλις είχες απλά ένα απίστευτο ραντεβού. Ίσως εσείς οι δύο πραγματικά ήρθατε κοντά, ίσως είχατε μια μεγάλη κουβέντα, αισθανθήκατε μια σπίθα και ίσως μάλιστα μοιραστήκατε και ένα φιλί για καληνύχτα. Αλλά δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις στη συνέχεια..

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα που θα αποτυπώσει το πόσο ωραία πέρασες και το ότι θέλεις να τον ξαναδείς, όμως να είναι με τρόπο που να δείχνεις cool και όχι... κολλημένη.

Αυτό το δίλημμα είναι πραγματικό. Δεν θέλεις να δείξεις υπερβολική, αλλά σίγουρα θέλεις να δηλώσεις ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Αναρωτιέσαι πόσο καιρό πρέπει να περιμένεις πριν στείλεις κάτι ή τι emojis να χρησιμοποιήσεις ή αν θα στείλει εκείνος πρώτος. Περίεργες καταστάσεις για τις οποίες ίσως μόνο ένας ειδικός σου έδινε λύση...

Η σύμβουλος σχέσεων Diana Dorell μιλά στο Elite Daily για το πρώτο μήνυμα μετά το τέλειο ραντεβού. Ιδού οι συμβουλές της.

Διάβασε επίσης: Η ερώτηση που δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ στο πρώτο ραντεβού

Καταρχάς εξηγεί ότι το μήνυμά σου πρέπει να είναι «απλό» και «θετικό» - σίγουρα αυτό είναι το vibe που πρέπει να ακολουθήσεις μετά από ένα πετυχημένο ραντεβού.

Η Dorell υποστηρίζει επίσης ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις emojis μαζί με το κείμενο σου.

«Νομίζω ότι τα emojis είναι μια χαρά, αλλά αν αρχίσουν να αντικαθιστούν τις πραγματικές λέξεις, τότε είναι ένα πρόβλημα και επίσης ένα σημάδι ότι το άτομο έχει ένα... θεματάκι με την επικοινωνία.

Ένα μικρό emoji χαμόγελου δεν θα βλάψει κανέναν, οπότε μπορείς ελεύθερα να το κάνεις. Ή να αναφέρεις το ραντεβού σας με ένα emoji, επίσης μπορείς να στείλεις - μια κούπα καφέ, μπύρες για «στην υγειά μας» ή oτιδήποτε σου θυμίζει το ραντεβού σας».

«Το πιο σημαντικό είναι να του μεταφέρεις ότι απόλαυσες την παρέα του», τονίζει. «Δεν χρειάζεται να έχεις καμία προσδοκία για το αν “Θα ξαναβγούμε μαζί; Πότε;” Το βασικό είναι να τον βάλεις στο τριπάκι να σου ζητήσει να βγείτε».

Διάβασε κι αυτό: 5 κινήσεις που θα τον κερδίσουν στο πρώτο ραντεβού

Η Dorell σε συμβουλεύει και ως προς τον χρόνο που θα ήταν καλύτερο να επικοινωνήσεις. «Δεν πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις. Επίλεξε καλύτερα να το στείλεις μέχρι το μεσημέρι», λέει. Σύμφωνα με τη Dorell αυτό δείχνει ότι έχεις τρόπους αλλά και ότι δεν είσαι απελπισμένη». Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να μην στείλεις μήνυμα κατευθείαν μετά το ραντεβού ή λίγο πριν πέσεις στο κρεβάτι σου.

Και αν πρόκειται για κάποιον που ήξερες ήδη πριν βγεις μαζί του για πρώτη φορά; Η σύμβουλος σχέσεων υποστηρίζει ότι μπορείς να γράψεις το ίδιο κείμενο και σε αυτούς. Λέει ότι το θέμα είναι να «μεταφέρεις το ενδιαφέρον σου ώστε να ανοίξει η πόρτα για μελλοντική επικοινωνία».

Για αυτό, να είσαι τολμηρή, να αναλάβεις πρωτοβουλία και να στείλεις αυτό το κείμενο που θα δείχνει ότι έχεις περάσει πολύ ωραία μαζί του. Ας ελπίσουμε ότι θα ξεκινήσει μια συζήτηση μεταξύ σας και θα κανονιστεί σύντομα το δεύτερο ραντεβού. Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να πάνε όλα τέλεια!