Με αυτό το κόλπο θα κάνει ό,τι του ζητήσεις

05.03.2019
Με αυτό το κόλπο θα κάνει ό,τι του ζητήσεις
Έτσι θα σου κάνει όλα τα χατίρια χωρίς να γίνεις εκνευριστική

Οι περισσότεροι άντρες τρελαίνονται όταν κάποιος τους λέει τι να κάνουν, ειδικά αν πρόκειται για την κοπέλα τους. Όταν εκείνος ακούει φράσεις όπως: "Πρέπει να έρθεις στη βάφτιση της κόρης της αδελφής μου", ένα μέρος του αμέσως σκέφτεται, "Και γιατί 'πρέπει', δηλαδή; Σιγά μην το κάνω"

Όπως σε όλες τις περιπτώσεις, υπάρχει ο σωστός τρόπος να κάνεις πράγματα... Είναι το "πώς" θα ζητήσεις το καθετί που έχει σημασία.

Σκέψου λοιπόν το ενδεχόμενο ο αγαπημένος σου να νιώθει πως ό,τι κι αν κάνει δεν είναι αρκετό, οπότε να μην έχει καμία διάθεση να σε "βοηθήσει". Αν αυτό συμβαίνει, να θυμάσαι ότι εσύ του το έχεις "περάσει", είτε το καταλαβαίνεις είτε όχι.

Φρόντισε λοιπόν να του δείχνεις πόσο εκτιμάς ακόμη και το πιο μικρό πράγμα που κάνει για σένα. Κοίτα να τον επιβραβεύεις γιατί έτσι θα έχει κίνητρο να το κάνει ξανά. Αλλιώς... ξέχνα το!

Διάβασε επίσης: 6 πράγματα που αποφεύγουν όλα τα επιτυχημένα ζευγάρια

Την επόμενη φορά που θα κάνει κάτι μικρό για εσένα, όπως να φέρει την κούπα με τον καφέ σου στο κρεβάτι, πες του "Είσαι ο καλύτερος". Ή, όταν θα κάνει μια δουλειά του σπιτιού όπως το πλύσιμο των πιάτων, μπορείς να του πεις "Βγάλε τη μπλούζα σου και συνέχισε. Είσαι πολύ σέξυ". Αντί να του πεις κάτι σαν "Πρέπει να έρθεις στη βάφτιση της ανηψιάς μου", πες του κάτι σαν "Θα έρθεις στη βάφτιση; Η οικογένεια μου θα το εκτιμήσει πάρα πολύ".

Αυτό το διάβασες; Πώς να τον πείσεις να σε βοηθάει στις δουλειές

Μπορεί να φαίνεται ασήμαντη διαφορά, αλλά λειτουργεί γιατί με αυτήν τη μικρή αυτή αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεσαι, του λες πραγματικά αυτό που σκέφτεσαι χωρίς να φαίνεσαι υπερβολικά απαιτητητική ή παράλογη, και ξαφνικά του δίνεις ένα θετικό κίνητρο για να κάνει αυτό που του ζητάς.