Κορίτσια σπεύσατε! Αυτοί είναι οι πιο πιστοί άνδρες

24.07.2018
Κορίτσια σπεύσατε! Αυτοί είναι οι πιο πιστοί άνδρες
Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί αν υπάρχει συγκεκριμένη κατηγορία ανδρών που είναι πιθανότερο να… μην ξενοκοιτάξουν;

Το να μείνει κανείς πιστός μέσα σε μία σχέση αποτελεί βέβαια επιθυμία του συντρόφου του, ανεξαρτήτως φύλου. Δυστυχώς, όμως, τα ποσοστά απιστίας είναι τόσο υψηλά που δύσκολα μπορεί κανείς να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο «Social Psychology Quarterly», έρχεται να υποστηρίξει πως ορισμένα αρσενικά είναι εκ φύσεως πιστά, με την πιθανότητα να προβούν στο αμάρτημα της μοιχείας να είναι σχεδόν μηδαμινή.

Ποια είναι, όμως, τα αρσενικά αυτά; Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη έρευνα, πρόκειται για εκείνους των οποίων το IQ είναι ιδιαίτερα υψηλό!

Όπως αποδείχτηκε από μελέτες ετών, οι έξυπνοι άνδρες είναι λιγότερο πιθανό να απατήσουν τις συντρόφους τους, καθώς έχουν την τάση να εκτιμούν τη μονογαμία και τη σεξουαλική αποκλειστικότητα πολύ περισσότερο από εκείνους με χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης.

Διαβάστε ακόμα: Καταδικασμένος γάμος: 6 σημάδια που το μαρτυρούν από την πρώτη μέρα

Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το συγκεκριμένο είδος άνδρα είναι παρουσιάζεται ως πιο «δυνατό» απέναντι στα ζωώδη ένστικτα, τα οποία χαρακτηρίζουν τους λιγότερο ευφυείς. Ένας άλλος παράγοντας που μελετήθηκε όσον αφορά στην ανδρική απιστία είναι ο οικονομικός.

Και ενώ θα περίμενε κανείς τα αρσενικά που βγάζουν περισσότερα χρήματα από τη δουλειά τους να είναι και τα πιο… άστατα, τα αποτελέσματα ξαφνιάζουν.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με τους ειδικούς στην ανδρική απιστία δεν παίζει κανέναν ρόλο η οικονομική κατάσταση, αφού τα ποσοστά απιστίας των εξαρτώμενων και των μη εξαρτώμενων οικονομικά από τη σύζυγό τους ήταν ακριβώς τα ίδια.

Βρείτε έναν έξυπνο λοιπόν. Αλλιώς, καμία ελπίδα κορίτσια…