Οργασμός στον ύπνο

30.04.2012
Έχω διαβάσει ότι μπορεί να συμβεί σε κάποια ποσοστά αλλά μου συμβαίνει αρκετά συχνά. Είμαι 21 κι έχω κάνει μόνο μία φορά έρωτα...

Έρχομαι σε οργασμό πολλές φορές στον ύπνο μου. Έχω διαβάσει ότι μπορεί να συμβεί σε κάποια ποσοστά αλλά μου συμβαίνει αρκετά συχνά. Όχι ότι μου είναι πρόβλημα, κάθε άλλο, αλλά μήπως σημαίνει κάποια έλλειψη σεξ; Είμαι 21 κι έχω κάνει μόνο μία φορά έρωτα. Όχι ότι δε θέλω αλλά εκτός του ότι δεν έχω κάποιον, φοβάμαι και πονάω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Προφανώς η έλλειψη σεξ σου είναι πρόβλημα, αλλά δεν θέλεις να το δεχτείς. Αυτό ακριβώς προσπαθεί να σου πει το σώμα σου, το οποίο ξεχειλίζει από ορμόνες που δεν βρίσκουν διέξοδο. Προσπάθησε λοιπόν να καταπολεμήσεις τις φοβίες σου για το σεξ και να προσφέρεις στον εαυτό σου αυτό που έχει ανάγκη. Το ότι πόνεσες μια φορά δεν σημαίνει ότι θα πονάς πάντα, ενώ το ότι δεν έχεις κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να αυτοϊκανοποιηθείς με εξίσου ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πάντως είναι σαφές ότι από κάπου πρέπει ν' αρχίσεις και ν' αφήσεις κατά μέρος τις δικαιολογίες, γιατί η στέρηση που έχεις επιβάλει στον εαυτό σου δεν σου προσφέρει απολύτως τίποτα.