Τα εννοει αυτα που μου λεει εκεινη τη στιγμη;

27.04.2012
Κάθε φορα που το κάνουμε μου λέει οτι τον τρελαίνω και πολλά αλλα που ντρέπομαι να σου πω... Εσύ πιστευεις πως τα εννοεί όλα αυτα που μ λεει;

Γειά σου θεία Λουκία... Καταρχάς συγχαρητήρια για τη στήλη σου... ειναι τέλεια και με εχει βοηθήσει πολλές φορές...Θέλω να σου κάνω μια ερωτησούλα... Θα σου φανεί λίγο ανόητη αλλά ήθελα πολύ να σε ρωτήσω... Ενα χρόνο τώρα έχω κάτι σαν ελέυθερη σχέση με ένα παιδί... Έχουμε προχωρήσει... Κάθε φορα που το κάνουμε μου λέει οτι τον τρελαίνω και πολλά αλλα που ντρέπομαι να σου πω... Εσύ πιστευεις πως τα εννοεί όλα αυτα που μ λεει; Ή τα λεει μονο και μονο για δωσει περισσότερο "παθος" εκεινη τη στιγμη; Γιατι αν τα εννοει... χαιρομαι... χαχαχα... :) Αν μπορεις απαντησε μουυυυυυυυυυ! Φιλακια!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μινάκι μου, αν οι φιλοφρονήσεις που σου κάνει την ώρα του σεξ είναι σεξουαλικού περιεχομένου, έστω κι να έχουν μια ελαφρά δόση υπερβολής, μπορείς να τις δεχτείς με χαρά. Μάλιστα, μπορείς να δοκιμάσεις να του ανταποδώσεις, γιατί φαίνεται να είναι λεκτικός τύπος και αυτό μάλλον θα τον ανάψει ακόμη περισσότερο. Άλλωστε, κάθετι που φουντώνει το πάθος και αυξάνει την απόλαυση στο κρεβάτι είναι θεμιτό.

Αν πάλι αυτά που σου λέει την ώρα του σεξ είναι συναισθηματικού περιεχομένου, τότε απόλαυσε τα αν σε φτιάχνουν, αλλά μην πιστεύεις ούτε λέξη. Γενικότερα, μην πιστεύεις κανενός είδους γλυκόλογα ή ερωτικές εξομολογήσεις ενός άντρα, παρά μόνο αν σε αντικρίζει κατά πρόσωπο, είναι κανονικά ντυμένος, καθιστός και ξεμέθυστος και παράλληλα δεν επιδιώκει να κάνει σεξ μαζί σου, είτε γιατί το έχετε ήδη κάνει, είτε γιατί ξέρει ότι θα το κάνετε στο άμεσο μέλλον και δεν χρειάζεται να το διεκδικήσει.

Αυτά για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε... Κατά τα άλλα εύγε! Φαίνεται ότι έχεις πιάσει πολύ καλά το ερωτικό παιχνίδι.