Στύση

05.05.2012
Γιατί όταν έρχομαι σε στύση η κλίση του πέους είναι πολύ μεγάλη; (σχεδόν ακουμπάει την κοιλιά μου) Αυτό θα έχει επιπτώσεις στην μετέπειτα σεξουαλική μου ζωή

Καλησπέρα Θεία Λουκία. Με λένε Γιώργο, είμαι 15 χρονών και διαβάζω συχνά την στήλη σου. Θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση που με ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί όταν έρχομαι σε στύση η κλίση του πέους είναι πολύ μεγάλη; (σχεδόν ακουμπάει την κοιλιά μου) Αυτό θα έχει επιπτώσεις στην μετέπειτα σεξουαλική μου ζωή; (π.χ δυσκολία σε διάφορες στάσεις κτλ) Ευχαριστώ προκαταβολικα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Γιώργο μου, μην ανησυχείς. Είναι απόλυτα φυσιολογικό στην ηλικία σου να έχεις τόσο μικρή γωνία κλίσης στη στύση σου και δεν πρέπει να σε προβληματίζει ούτε για το παρόν, ούτε για το μέλλον. Όλα οφείλονται στους μύες που υποστηρίζουν την ανόρθωση του πέους και στο ότι η αιμάτωση του γίνεται πολύ καλά.

Να ξέρεις βέβαια, ότι με τα χρόνια αυτή η γωνία θα γίνει μεγαλύτερη, αλλά ούτε κι αυτό θα πρέπει να σε ανησυχήσει, γιατί με την πρόοδο της ηλικίας είναι φυσικό οι ιστοί να χαλαρώνουν κάπως, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι το παθολογικό.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία των γεννητικών σου οργάνων, κάτι πολύ χρήσιμο γενικότερα, θα σε παραπέμψω στο άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει στο WomenOnly, "Τα μυστήρια της αντρικής ανατομίας", όπου θα βρεις πολύ αναλυτικές εξηγήσεις και εικόνες σε ότι μπορεί να σε απασχολεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ