Η μεγάλη ώρα της μονομαχίας

21.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, για δεύτερη σερί φορά θα ριχτεί στην "Αρένα των λεόντων" ο μέγας gladiator, Βασίλης Λάσκος, ο οποίος με τη σειρά του πρότεινε το μανεκένε Γιώργο, επειδή είναι...αναπόσπαστο κομμάτι μίας κλίκας που λυμαίνεται τη Φάρμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για δεύτερη σερί φορά θα ριχτεί στην "Αρένα των λεόντων" ο μέγας gladiator, Βασίλης Λάσκος. Η αρχηγός Ειρήνη, παρόλο που με την ανάληψη των καθηκόντων της είχε υποσχεθεί στους απανταχού "Λασκικούς" πως δεν θα πρότεινε τον Βασίλη για μονομάχο, προς μεγάλη απογοήτευση, αναίρεσε την υπόσχεσή της στέλνοντας τον στον τάκο. Ο λόγος είναι γνωστός κι έχει να κάνει με τη σχέση - αδιαφορίας του Λάσκου με την αγροτιά.

Ο gladiator σαν άκουσε τα μαντάτα δεν αντέδρασε όπως θα περίμενε κανείς: να αρχίζει να βρίζει αμερικάνικα "who gives a f..k for the gladiator", να πάρει τις κουμπούρες και να βαράει στον αέρα ή στην εσχάτη των περιπτώσεων να μπήξει τα κλάματα σαν κάθε μονομάχο που σέβεται τον εαυτό του. Αντίθετα, γέλασε ψύχραιμα κι αμέσως σκέφτηκε τον αντίπαλό του. Αυτός είναι το μενακένε Γιώργος, επειδή ο εν λόγω νέος - κατά τον gladiator - αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι μίας κλίκας που λυμαίνεται τη Φάρμα. Αυτή αποτελείται από την Ειρήνη, τον Αλέξη, τον Κώστα τον μικρό, το μοντέλο και την Σπύλλα.

Η επιλογή του Γιώργου έγινε μάλλον κατά τον δοκιμασμένο τρόπο "κι ο κλήρος πέφτει στον Γιωργάκη". Ωστόσο, αυτό διόλου ενδιαφέρει τον Λάσκο, ο οποίος δηλώνει έτοιμος να πατάξει εδώ και τώρα την "τρομοκρατία της κλίκας". Οι άμεσα θιγόμενοι διαμαρτύρονται εντόνως για τα όσα τους καταλογίζει ο συμπαίκτης τους, όμως αυτός δεν ακούει τίποτε. Προτιμά προς απάντηση να τους δίνει ένα...χλιμίντρισμα καθαρόαιμου αλόγου.

Το βράδυ της Δευτέρας θα δούμε τη μεγάλη "μονομαχία" που αναμένεται να είναι σκληρή και να δοθεί μέχρι τελικής πτώσεως. Εξόν και αν ο Γιώργος προτιμήσει τη διαδικασία της γνώσης, οπότε ο gladiator μας αφήσει έχε γεια καθώς τώρα μαθαίνει πως τα χόρτα είναι πράσινα.