Παντρεύεται ο Γιώργος Τζελίλης

17.10.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι όμως, ο Γιώργος Τζελίλης δεν χαμπαρίαζει από αυτά και σε δέκα μέρες από σήμερα θα αφήσει για δεύτερη φορά την εργένικη ζωή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, όταν δεν ήθελαν να αποκαταστηθούν για δεύτερη φορά, τσίμπαγαν οι γυναίκες, οπότε γλίτωναν το γάμο. Στη σύγχρονη εποχή, όμως, ο Γιώργος Τζελίλης δεν χαμπαρίαζει από τέτοιου είδους τεχνάσματα και σε δέκα μέρες από σήμερα θα αφήσει για δεύτερη φορά την εργένικη ζωή. Ο γνωστός Ολυμπιονίκης πρόκειται να παντρευτεί με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του Ρούλα, η οποία περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος, για τον οποίο ο Τζελίλης αποφάσισε ενάμιση χρόνο μετά το χωρισμό του με τη Μιρέλα Μανιάνι να ξαναντυθεί γαμπρός. Η σχέση του με τη Ρούλα μετράει περίπου έναν χρόνο και οι δυο τους είναι ομολογουμένως τα μάλα ερωτευμένοι. Το ενδεχόμενο ενός γάμου είχε περάσει από το μυαλό τους, αλλά για το μακρινό μέλλον. Ωστόσο, η απροσχεδίαστη εγκυμοσύνη τους ανέτρεψε τα σχέδια, χωρίς όμως να τους βυθίσει στη μαύρη θλίψη γι αυτό που τους...βρήκε στα καλά καθούμενα.

Ο γνωστός αθλητής μπορεί να μην έπρηζε την καλή του ή παλιότερα τη Μιρέλα με βασανιστικά ερωτήματα του τύπου: "Εγώ πότε θα γίνω πατέρας", όμως πάντα ήθελε ένα παιδί. Έτσι, τα χαρμόσυνα νέα αντήχησαν στα αυτιά του ωσάν εορταστικές καμπάνες, ενώ από την αρχή πήρε στα σοβαρά το νέο του ρόλο. Η γέννηση της μικρής αναμένεται σύντομα και οι υποψήφιοι γονείς έχουν κιόλας ετοιμάσει το παιδικό δωμάτιο στο καινούργιο τους σπίτι στην Κηφισιά. Για τον θρησκευτικό γάμο, το ζευγάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη πότε θα τον κάνει καθώς οι αθλητικές υποχρεώσεις του Τζελίλη είναι πολλές. Εξάλλου, αυτό που τον ενδιέφερε σε πρώτη φάση ήταν να βγει το διαζύγιο του με τη Μιρέλα, να αποκαταστήσει τη μητέρα του παιδιού του και να δώσει το όνομα του στη μικρή.