Στην εντατική γνωστός τραγουδιστής!

13.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Δύσκολες ώρες στην εντατική του Ευαγγελισμού περνάει ο γνωστός λυράρης Μανώλης Κονταρός μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο γνωστός καλλιτέχνης ξεπέρασε
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Δύσκολες ώρες στην εντατική του Ευαγγελισμού περνάει ο γνωστός λυράρης Μανώλης Κονταρός μετά από τροχαίο ατύχημα. Ο γνωστός καλλιτέχνης ξεπέρασε τον κίνδυνο, αλλά σύμφωνα με τους γιατρούς, τα τραύματα του είναι πολύ σοβαρά.

Το τροχαίο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο Κονταρός επέστρεφε σπίτι του από το κέντρο όπου εμφανίζεται. Ο Κρητικός μουσικός κατά την επιστροφή του ένιωσε αδιαθεσία και σταμάτησε στην άκρη του δρόμου βάζοντας τα αλάρμ. Ωστόσο, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα ο Κονταρός να τραυματιστεί πολύ σοβαρά και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες ώρες ήταν πολύ κρίσιμες, αφού ο γνωστός καλλιτέχνης υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις, ακόμη και στην καρδιά. Επίσης, τραυματίστηκε και στην σπονδυλική στήλη. Στην επίσημη ιστοσελίδα του η οικογένεια του ευχαριστεί τον κόσμο, που από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για την περιπέτεια του.