Γέννησε η Έλενα Ασημακοπούλου!

13.12.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε στις 10.50 το πρωί σε ιδιωτικό μαιευτήριο
Αγαπημένη μου Δήμητρα,


Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας η Έλενα Ασημακοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε στις 10.50 το πρωί σε ιδιωτικό μαιευτήριο στην Αθήνα ένα κοριτσάκι βάρους 3.130 κιλών. Η ίδια και ο σύντροφος της, Μπρούνο Τσιρίλο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, έχουν βρει κιόλας το όνομα που θα δώσουν στη μικρή και θα είναι Μαρία Ροζαλία.

Όπως είχε αποκαλύψει η γνωστή ηθοποιός τα δύο ονόματα είναι των γιαγιάδων (Μαρία λένε τη μητέρα της και Ροζαλία τη μητέρα του Τσιρίλο) ενώ η κόρη τους θα βαφτιστεί Χριστιανή Ορθόδοξη. Το ζευγάρι πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο. Ο θρησκευτικός θα γίνει μαζί με την βάφτιση μάλλον το επόμενο καλοκαίρι. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι στο πλευρό της αγαπημένης του την ώρα του τοκετού, όμως, θα τις αποχωριστεί για λίγο, αφού θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.