Μακρυπούλια: Είvαι ερωτευμένη!

19.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Έφτασε η ...στιγμή της αλήθειας! Η Ζέτα Μακρυπούλια επιτέλους και με τα πολλά δεν άντεξε και παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Έφτασε η ...στιγμή της αλήθειας! Η Ζέτα Μακρυπούλια επιτέλους και με τα πολλά δεν άντεξε και παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένη!


Δε σου κρύβω τα αισθηματικά της Ζέτας με έχουν απασχολήσει πιο πολύ και από τα δικά μου ενώ συναγωνίζονται αυτά της Ελένης Μενεγάκη! Όπως σου έχω ξαναγράψει το Ζετάκι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σύμφωνα με φήμες είναι ζευγάρι ενώ πέρασαν μαζί το καλοκαίρι τους, όμως μέχρι τώρα κανείς από τους δύο δεν το είχε παραδεχτεί δημόσια. Τώρα όμως έφτασε η ώρα να λάμψει η αλήθεια!


Η Ζέτα που λες βρέθηκε καλεσμένη σε ραδιοφωνική εκπομπή και απαντώντας στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη και αν το καλοκαίρι συνεχίζεται για εκείνη ξεστόμισε το εξής: "το καλοκαίρι συνεχίζεται για μένα!" μέσα στην καλή χαρά και το νάζι! Το καλοκαίρι όμως όπως επιβεβαίωσε σε παλαιότερη συνέντευξη τους ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκαναν παρείτσα διακοπούλες. Άρα, τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;


Άραγε ισχύουν όλα αυτά που έχουν κατά καιρούς γραφτεί για τα πιτσουνάκια; "Νομίζω απάντησα. Φτάνει. Είμαι πάρα πολύ καλά, μετά από κάποια χρόνια που πέρασα διάφορες ψυχολογικές διακυμάνσεις και αρκετή μοναξιά, αυτή τη στιγμή είμαι σε μια πολύ διαφορετική φάση, το χαίρομαι, νιώθω ότι έχει αλλάξει κάτι και είμαι πολύ ζωντανή". Ναι κουκλίτσα μου ζωντανή είσαι! Και όχι μόνο...Και ερωτευμένη κάργα!

Εμ αυτά είναι χρυσή μου! Μετά τη μοναξιά ήρθε και η σχέση , πώς αλλιώς να το πει το κορίτσι, αφού το θέμα κάνει μπαμ!


Υ.Γ. Είδες ρε παιδί μου ο έρωτας με έρωτα περνάει, για να ξεχάσει μια καρδιά πρέπει αλλού να πάει... καλά το είχε τραγουδήσει τότε κάτι ήξερε ο Σπυράκος!

Ελένη Αναστασάκη