Δούκισσα Νομικού: "Δεν είμαι ανορεξική"

05.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Η Δούκισσα Νομικού βγαίνει και φωνάζει ότι δεν είναι ανορεξική και μας το αιτιολογεί όπως διαβάζω στο περιοδικό People!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Η Δούκισσα Νομικού βγαίνει και φωνάζει ότι δεν είναι ανορεξική και μας το αιτιολογεί όπως διαβάζω στο περιοδικό People!

''Αν είναι δυνατόν! Είμαι 1.75 και ζυγίζω 56 κιλά. Είμαι μια χαρά. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται, όταν δεν στέκουν είναι πάρα πολύ σοβαρά. Ποτέ στη ζωή μου δεν πάχυνα αλλά ούτε και αδυνάτισα υπερβολικά. από την άλλη δεν μπορώ να αδυνατίσω γιατί είμαι επιρρεπής στις γουρουνιές. Σχεδόν κάθε βράδυ τρώω ένα τεράστιο παγωτό και το χειμώνα τσιμπολογώ όλη την ώρα σοκολάτες. Το φαγητό είναι η αδυναμία μου και δεν το κρύβω". Μωρέ αν κάθε βράδυ έτρωγα ένα τεράστιο παγωτό δε θα χώραγα να περαστώ από την πόρτα. Δηλαδή ή ο μεταβολισμός της θέλει να μας τρελάνει ή εκείνη!


Και πώς ξεκινάει η μέρα της; ''Η μέρα μου ξεκινά γύρω στις 10:00. Όσο ο καιρός είναι ακόμη καλός, θέλω να ξεκινάω τη μέρα μου βλέποντας τη θάλασσα και τον ήλιο.» Οκ θεωρητικά και εμένα με τον ίδιο περίπου τρόπο ξεκινάει, δεν έχω όμως δίμετρο ποδαράκι!

Και συνεχίζει να γίνει λίγο πιο σαφής αφού μάλλον δεν κατάλαβα τι εννοεί: "Ξεκινάω τη μέρα μου με δύο μεγάλες φέτες ψωμί με βούτυρο και μαρμελάδα αχλάδι κι ένα ποτήρι γάλα πλήρες. Αμέσως μετά φεύγω από το σπίτι για διάφορες εκκρεμότητες που έχω και αργότερα πηγαίνω στο κανάλι για να κάνουμε σύσκεψη για το "Just the two of us". Πολλές φορές για να αποφύγω την κίνηση στο κέντρο επιλέγω το μετρό. Είμαι φορτωμένη τσάντες που έχουν μικρά ταπεράκια με φαγητό της μαμάς. Δεν μου αρέσει να χάνω τα γεύματά μου" .Και σε ποιον αρέσει χρυσή μου να χάσει γεύμα; Αστειεύεσαι; Άντε να το ρίξω και εγώ στις σοκολάτες και το παγωτό μπας και γίνω σαν τη Νομικού!

Ελένη Αναστασάκη