Γερμανού: ετοιμάζεται να γίνει μανούλα!

05.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Όλα τα έχω ακούσει σε αυτόν τον κόσμο! Η Ναταλία Γερμανού έβγαλε τα εσώψυχα της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ", τόσα που δεν ήξερα σε ποιο μέρος τα έκρυβε τόσο καιρό!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Όλα τα έχω ακούσει σε αυτόν τον κόσμο! Η Ναταλία Γερμανού έβγαλε τα εσώψυχα της στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου "Βράδυ", τόσα που δεν ήξερα σε ποιο μέρος τα έκρυβε τόσο καιρό!

"Επειδή τα χρόνια περνάνε και, από βιολογικής πλευράς, τα όρια στενεύουν, να μιλήσω ειλικρινά, πιστεύω πως δεν είναι όλες οι γυναίκες για να γίνουν μάνες. Είμαι πεπεισμένη πως δεν θα αποκτήσω δικό μου, βιολογικό παιδί. Θα υιοθετήσω όμως. Ήδη έχω αρχίσει να το προχωράω και νομικά". Κατάλαβες χρυσή μου, σου λέει η Ναταλία στη βράση κολλάει το σίδερο! Η τώρα ή ποτέ!


Και αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να θέλει παιδάκι το Ναταλάκι, αφού είναι έτσι κουκλάκι ζωγραφιστό και κυκλοφορεί διαρκώς αγκαζέ με τεκνάκια η απάντηση έρχεται από την ίδια να σε αφοπλίσει: "Το ότι θεωρούμαι τεκνατζού είναι η μεγαλύτερη αδικία που έχει γίνει εις βάρος μου" συμπληρώνοντας πως... έτυχε να έχει σχέσεις με μικρότερους άνδρες. Μωρέ τότε μιλάμε για τύχη βουνό ε;


Το Ναταλάκι δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απώλεια του πατέρας της , στου οποίου την κηδεία δεν πήγε γιατί ήταν χαπακωμένη: "Πέρασα το χειρότερο διάστημα της ζωής μου όταν μου ανακοίνωσε ότι είναι άρρωστος... Τους 5 - 6 μήνες που κράτησε όλο αυτό, είτε ήταν στο σπίτι είτε το νοσοκομείο, προσποιούμουν ότι είμαι καλά, χαμογελούσα όταν ήμουν μαζί του. Όταν έμπαινα στο αμάξι για να πάω σπίτι μου, όμως, ξεσπούσα σε κλάματα". Στο πλευρό της όμως στάθηκε ο Πέτρος Ίμβριος με τον οποίο ξέρεις γιατί χώρισε; Γιατί:"ήμουν... ηλίθια! Τα λάθη τα καταλαβαίνεις αφού τα κάνεις. Αν το είχα καταλάβει, τότε δεν θα είχα χωρίσει". Και εγώ χρυσή μου αν είχα ρόδες θα ήμουν πατίνι! Δεν πειράζει σε αυτή τη ζωή όλα για κάποιο λόγο γίνονται!

Ελένη Αναστασάκη