Βαρθακούρης: γιατί τον σημάδεψαν με πιστόλι;

05.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι κακό είναι αυτό που βρήκε το Χάρη Βαρθακούρη! Προχθές το βράδυ που λες ο Χάρης βρισκόταν στη Δροσιά γύρω στις 10.30 το βράδυ και είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του με αλάρμ στη λεωφόρο Σταμάτας.

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι κακό είναι αυτό που βρήκε το Χάρη Βαρθακούρη! Προχθές το βράδυ που λες ο Χάρης βρισκόταν στη Δροσιά γύρω στις 10.30 το βράδυ και είχε παρκάρει το αυτοκίνητο του με αλάρμ στη λεωφόρο Σταμάτας. Βγαίνοντας από το βίντεοκλαμπ που πήγε για να αφήσει δύο ταινίες, ο τραγουδιστής μπήκε στο αυτοκινητάκι του , κύριος και πήγε να ξεκινήσει να πάει σπιτάκι του στα ζεστά του γιατί είχε και ψύχρα.


Έλα όμως που πριν κλείσει την πόρτα του αυτοκινήτου του ο Χαρούλης πετάχτηκε μπροστά του ένας άντρας με- που είχε καλύψει το πρόσωπο του με ένα φουλάρι- και του είπε σημαδεύοντας τον με όπλο: "βγες έξω". Ο Χάρης λοιπόν φώναξε: "είσαι με τα καλά σου;" και προσπάθησε να αντισταθεί, να κλείσει την πόρτα, να βάλει μπρος και να φύγει. Τελικά το αγόρι, ξεκίνησε και κατάφερε να γλιτώσει γιατί ειλικρινά στο λέω Δημητρούλα μου αν δεν έβαζε μπρος ο Χάρης δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε γίνει!
Ο δράστης που απείλησε το Χάρη και ο συνεργός του έγιναν καπνό και χάθηκαν μέσα στη νύχτα....Ερώτηση: συνήθως καλσόν δε φοράνε αυτοί οι τύποι στο κεφάλι; Τι να πω μάλλον το φουλάρι είναι το νέο καλσόν!


Είδες τι μπορείς να πάθεις Δημητρούλα μου πηγαίνοντας μέχρι το βιντεοκλάμπ βρε παιδί μου! Καλέ Σικάγο γίναμε και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμη...

Ελένη Αναστασάκη