Ματθίλδη Μαγγίρα: θα κάνει μπίζνες με το Ματέο

04.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα,Η Ματθίλδη Μαγγίρα άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό OK και τα είπε όολα!

Αγαπημένη μου Δλημητρα,

η Ματθίλδη Μαγγίρα άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό OK και τα είπε όολα! Από το "Just the Two of Us" μέχρι τη στενή φιλία που τη συνδέει με το αγόρι της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλο αλλά και την υποψηφιότητα της για δημοτική σύμβουλος στην πατρίδα της στην Ξάνθη!

Θα σου τα πιάσω από την αρχή, δηλαδή από το ότι κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές: "Εγώ αυτό που ονειρεύομαι για την πόλη μου , είναι να αποκτήσει και πάλι τον κοσμοπολιτισμό που είχε. Η Ξάνθη παλαιότερα ήταν εμπορικό σταυροδρόμι , οπότε θα ήθελα, αν δεν μπορεί να γίνει και πάλι-λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας-να γίνει τουλάχιστον πολιτιστικό σταυροδρόμι". Τι να πω , τώρα εγώ; Ότι όλα μας μάραναν τώρα που δεν υπάρχει ούτε σάλιο και η Ματθίλδη ψάχνει να βρει που πήγε ο κοσμοπολιτισμός;

Όσο για το "Just the two of Us" και σχετικά με τα όσα ακούστηκαν για τη Λυδία Παπαϊωάννου και την Αθηναϊδα Νέγκα ότι δεν είναι και πολύ σχετικές με το θέμα : "Εμένα μου αρέσουν αυτά που λέει η Λυδία και δεν θεωρώ ότι είναι εκτός μουσικής πραγματικότητας, ενώ η Αθηναϊδα έχει μια άλλη ματιά που κι αυτή χρειάζεται. Μου αρέσει που η συγκεκριμένη επιτροπή είναι χαλαρή." Επιτέλους βρέθηκε και μια επιτροπή που να είναι πιο χαλαρή και να μην είναι μέσα στην ίντριγκα και αμέσως να την πούνε άσχετη!


Όσο για το αίσθημα της Ελένης Μενεγάκη , Ματέο Παντζόπουλο η Ματθίλδη από ότι φαίνεται είναι πολύ φίλη του αφού στην ερώτηση αν σκοπεύει να συνεργαστεί με τον Ματέο για μια καινούργια ξενοδοχειακή μονάδα στη Συνετή της Άνδρου, η Ματθίλδη απάντησε: "Αν μου προκύψει η επιδότηση για τον αγροτουρισμό που έχω ζητήσει σίγουρα θα συνεργαστώ μαζί του. Το θέλω πολύ. Άλλωστε είμαστε φίλοι από παλιά". Κατάλαβες χρυσή μου; Ολόκληρη Ματθίλδη και ζήτησε επιδότηση αγροτουρισμού! Που βαδίζουμε καλή μου δεν ξέρω... Τι να πω, εμείς ας ευχηθούμε στο κορίτσι να του πάνε όλα καλά!

Ελένη Αναστασάκη