Ο "φωτογενής πολίστας" έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο

04.11.2010
Αγαπημένη μου Δήμητρα, Τι σου είναι το ίντερνετ τελικά! Μπορεί να ενώνει πολλές φορές τους ανθρώπους, ορισμένες όμως τους παίρνει και τα ?εσώρουχα!

Αγαπημένη μου Δήμητρα,
Τι σου είναι το ίντερνετ τελικά! Μπορεί να ενώνει πολλές φορές τους ανθρώπους, ορισμένες όμως τους παίρνει και τα ...εσώρουχα! Όχι δεν τρελάθηκα ούτε με έπιασε παροξυσμός και σου μιλάω γι’ αυτά πρωινιάτικα, απλά η είδηση ότι ο Αντώνης Βλοντάκης, ο σέξι πολίστας - ο "κούκλος της πισίνας" όπως τον φωνάζουν- έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Θα σου πω ευθύς αμέσως τι εννοώ: κάποιος άγνωστος έφτιαξε στο Facebook δύο ψεύτικα προφίλ του Αντώνη με διάφορα στοιχεία του μέσα. Στο ένα προφίλ ο δράστης απαιτούσε χρήματα, λέγοντα πως ήταν άρρωστο το ένα από τα τρία παιδιά του και χρειάζεται να μεταφερθεί στο εξωτερικό για εγχείρηση, ενώ στο άλλο προφίλ "ψάρευε" γυναίκες ενώ το "έπαιζε" Βλοντάκης.

Και πώς έφτασε η κατάσταση στα αυτιά του Αντώνη; Του το σφύριξε κάποιος φίλος του ότι έτσι έχει η κατάσταση και ο Αντώνης πώς ένιωσε;" Ένιωσα σαν να είχαν μπει στο σπίτι μου και να με είχαν κλέψει". Και πώς να μη νιώσει έτσι αφού κάποιος το "έπαιζε" Βλοντάκης χωρίς να είναι; Τι να σου πω χρυσή μου; Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο κόσμο...


"Πανικοβλήθηκα και στεναχωρήθηκα. Ένιωσα πολύ άσχημα. Ήταν σαν να είχαν μπει στο σπίτι μου κι εγώ κοιμόμουν τον ύπνο του δικαίου. Από το πουθενά, πήγαν να με μπλέξουν σε μια πολύ άσχημη περιπέτεια", είπε για το περιστατικό ο Αντώνης που την πάτησε» άσχημα με αυτή την υπόθεση.


Και πιο είναι το κλου της υπόθεσης; "Το συμπέρασμα που έβγαλα είναι ότι χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή όταν μιλάς με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις και δεν ξέρεις αν είναι αυτοί που ισχυρίζονται". Ακριβώς Δημητρούλα μου, καλά τα λέει ο Αντωνάκης, γι’αυτό όταν πρόκειται για τέτοια θέματα δεν πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη ούτε...στο πιο ωραίο σημείο στο κορμάκι σου!

Ελένη Αναστασάκη